دعوت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) از مردم برای بازدید از غرفه این موسسه در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) از عموم بازدیدکنندگان گرامی، فرهیختگان، پژوهشگران، علاقه مندان به اندیشه های حضرت امام خمینی (س)، علاقه مندان به معارف اسلامی و تاریخ انقلاب اسلامی ایران دعوت می کند تا از غرفه این موسسه در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید فرمایند.

حکومت مشروع، حکومت نامشروع؛ واکاوی یک سخنرانی امام خمینی

حکومت مشروع، حکومت نامشروع؛ واکاوی یک سخنرانی امام خمینی

امام خمینی در سخنرانی سه ماه پیش از پیروزی انقلاب، ۱۰ آبان ۱۳۵۷، فرموده اند شاهنشاهی کثیف ترین رژیم های جهان است. (صحیفه امام؛ ج ۴، ص ۲۵۴ و ۲۵۵) در همان سخنرانی ویژگیهایی را برشمرده اند که می توان بدترین و کثیفترین نوع حکومت و حکومت داری را از دیدگاه ایشان بازشناسی، و برای نسلهای آینده تبیین کرد. در این یادداشت کوتاه به همین مسئله خواهم پرداخت.

معرفی کتاب بدائع الدّرر فی قاعده لاضرر امام خمینی

معرفی کتاب بدائع الدّرر فی قاعده لاضرر امام خمینی

امام خمینی(س) نه تنها فقیهی اصولی بوده که تحقیقات و ابتکارات و نوآوری های معروفی در دانش اصول فقه ابراز کرده، علاوه بر آن به قواعد فقهیه نیز توجه زیاد و اهتمام بلیغی داشته است. ایشان بعضی از قواعد فقهیه را در قالب رساله جداگانه و مستقل به رشته تألیف درآورده و در اثناء درس ها و تألیفات خود در موضوع فقه استدلالی و یا بحث های استدلالی اصول فقه، قواعد متعددی را در نظر داشته و کم و بیش از آنها سخن به میان آورده و به نکات و زوایایی از آنها اشاره نموده است.

تسلیت جمعی از علما و اعضای دفتر امام خمینی به علی کمساری

تسلیت جمعی از علما و اعضای دفتر امام خمینی به علی کمساری

جمعی از علما و اعضای دفتر امام خمینی درگذشت پدر حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری را به وی تسلیت گفتند.

تسلیت یادگار امام در پی درگذشت آیت الله مجتهد شبستری

تسلیت یادگار امام در پی درگذشت آیت الله مجتهد شبستری

آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت آیت الله محسن مجتهد شبستری را تسلیت گفت.

تسلیت سید حسن خمینی به علی کمساری

تسلیت سید حسن خمینی به علی کمساری

آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت پدر حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، را تسلیت گفت.

در نکوداشت نخستین سالروز درگذشت استاد فقید علوم سیاسی مطرح شد: پروژه فیرحی آشتی سنت دینی با دنیای مدرن بود

پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار کرد؛

در نکوداشت نخستین سالروز درگذشت استاد فقید علوم سیاسی مطرح شد: پروژه فیرحی آشتی سنت دینی با دنیای مدرن بود

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در واکنش به ادعای برخی افراد که سعی می کنند اندیشه مرحوم دکتر فیرحی را به سکولاریزم نسبت بدهند، گفت: وقتی ما ادعا می کنیم ایشان سکولار است، مبنای ما چیست؟ آیا تصور درستی از خود سکولاریزم داریم؟ اولا اگر در یک خوانش افراطی معنای سکولاریزم خارج کردن دین از حوزه عمومی باشد، تمام همت آقای دکتر فیرحی وارد کردن دین به حوزه عمومی بوده است. این چه جور سکولاری است که همه تلاشش برای بازگرداندن دین به حوزه عمومی است؟!

اقامه نماز بر پیکر مرحوم حاج محمد کمساری توسط یادگار امام

اقامه نماز بر پیکر مرحوم حاج محمد کمساری توسط یادگار امام

ظهر امروز (چهارشنبه ۲۶ آبان)، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در حرم مطهر امام خمینی بر پیکر مرحوم حاج محمد کمساری، پدر گرامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری، رییس موسسه تنظیم و نشرآثار امام خمینی(س) نماز اقامه کرد. مرحوم حاج محمد کمساری، بعد از یک دوره بیماری شامگاه سه شنبه دارفانی را وداع گفت.

پیام تسلیت مدیران و کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی به دکتر علی کمساری

پیام تسلیت مدیران و کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی به دکتر علی کمساری

در پی درگذشت والد گرام حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری پیام تسلیتی از سوی مدیران و کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) صادر شد.

امام خمینی از منظر علامه جعفری: سیما و نگاه امام، تجسم اخلاق و عرفان بود

امام خمینی از منظر علامه جعفری: سیما و نگاه امام، تجسم اخلاق و عرفان بود

‏‏در اولین روز حضور اینجانب در دروس اخلاق و عرفان ایشان،‏‎ ‎‏قیافه ای بسیار روحانی با نگاههایی جالب دیدم که به مطالبی که در درس‏‎ ‎‏ابراز می نمودند، حالت توافق با آنچه در درون می گذشت را ارائه‏‎ ‎‏می نمود.‏ ‏‏آن روزها آیات آخر سورۀ حشر را تدریس می کردند. با کمال وضوح به‏‎ ‎‏خاطر می آورم وقتی این آیۀ مبارکه (هوالله الخالق الباری المصور له‏‎ ‎‏الاسماء الحسنی یسبح له ما فی السماوات و الارض و هو العزیز الحکیم)‏‎ ‎‏را تفسیر می فرمودند، جذابیت مطالب به حد عالی رسیده بود و طلاب با‏‎ ‎‏یک انقلاب روحی به افاضات عرفانی ایشان گوش می دادند. هیجان‏‎ ‎‏روحی و عمق مطالبی که ابراز می شد، بخوبی اثبات می کرد که مطالب‏‎ ‎‏ابراز شده، فوق معلومات حرفه ای و رسمی است که متأسفانه عده ای را به‏‎ ‎‏خود مشغول می نماید.‏ ‏‏اینجانب پس از آن تاریخ فروغی از عرفان مثبت را در زمان تحصیل در‏‎ ‎‏نجف اشرف در چهره و گفتار و سایر رفتارهای زندگی در حکیم متأله و‏‎ ‎‏عارف بزرگوار شیخ مرتضی طالقانی دیدم. ‏

کتاب خاطرات حسن یزدی خواه منتشر شد

کتاب خاطرات حسن یزدی خواه منتشر شد

خاطرات حجت الاسلام و المسلمین حسن یزدی خواه با عنوان «مهاجر شریف» توسط انتشارات عروج به چاپ رسید.

میزگرد علمی «سب و بهتان» در نمایندگی قم مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برگزار می شود

میزگرد علمی «سب و بهتان» در نمایندگی قم مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برگزار می شود

نخستین نشست از سلسله نشست های تبیین مکتب امام خمینی(س) با عنوان «سب و بهتان»، توسط نمایندگی قم مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) برگزار می شود.

مؤمن به اندیشه امام، همچون پدر

مؤمن به اندیشه امام، همچون پدر

تلاش های موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) در حفظ، نگهداری، انتشار، تحقیق و پژوهش آثار، مواضع و دیدگاههای بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی (بدون در نظر گرفتن هیچ گونه گرایشات سیاسی)؛ بر کارشناسان منصف پوشیده نیست.

تاکتیک رژیم پهلوی برای بلاتکلیف کردن مقلّدین و طرفداران امام در جریان تبعید ایشان به ترکیه/ ترفند تغییر مرجعِ مردم

تاکتیک رژیم پهلوی برای بلاتکلیف کردن مقلّدین و طرفداران امام در جریان تبعید ایشان به ترکیه/ ترفند تغییر مرجعِ مردم

تاکتیک دیگر دو رژیم برای در هم شکستن روح استوار امام، ایجاد موانع و مزاحمت های مختلف از جمله پوشیدن لباس روحانیت بود؛ که با بردباری و ایستادگی و مقاومت این ترفند نیز به شکست انجامید. رژیم برای تکمیل تاکتیک اول، مجدد مقصد جدیدی برای امام در شهر بورسا در ۴۶۰ کیلومتری غرب آنکارا و در کنار دریای مرمره تعیین کرد. این تغییر مجدد تبعیدگاه برای قطع کامل ارتباط میان مردم ترکیه با امام بود. این محدودیت ها نمی توانست بر فشارهای روحی امام بیافزاید و یا اینکه ایشان را در فراگیری بازدارد. آن روزهای سخت با تلاوت قرآن، ادای‏ نماز و فراگیری زبان ترکی و نگارش کتاب سپری می شد.

رزاق کریمی: مستند بانو قدس ایران برای جوان ها و بویژه خانم ها جذاب بود/ او صادق ترین همراه یک مرد انقلابی بود و مدیریت تمام خانه با خودش بود

رزاق کریمی: مستند بانو قدس ایران برای جوان ها و بویژه خانم ها جذاب بود/ او صادق ترین همراه یک مرد انقلابی بود و مدیریت تمام خانه با خودش بود

رزاق کریمی، کارگردان مستند «بانو قدس ایران» گفت: ما به سادگی داخل بیت امام نشدیم، کلی زمان برد تا به شخصیت ها نزدیک شویم و صحبت کنیم. پرسیدند قصد شما چیست؟ گفتم اندرونی و صحبت با منسوبین درجه یک. مثال آوردم. گفتم وقتی پدر یا مادری داخل اتاق عمل است و سؤال مهمی پیش می آید پزشک سراغ منسوبین درجه یک می رود و از آنها می پرسد که می توانم ادامه عمل را انجام بدهم؟ 5، 6 نفر بیرون اتاق عمل هستند و یک نفر به صورت سمبلیک می گوید اجازه بدهید از خانواده بپرسم و بعد پاسخ می دهد که بله، عمل را انجام بدهید. منسوبین درجه یک خیلی مهم بودند. به آنها اطمینان دادم که به دنبال جنجال نیستم و قرار نیست سیاسیون حرف بزنند.

ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گرامی باد

ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گرامی باد

حضرت سیدالکریم علیه السّلام از نوادگان امام حسن مجتبی علیه السّلام هستند و به سادات حسنی شهرت دارند. ایشان از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمّه اطهار (ع) و از چهره های بارز و محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت و پیروان آنان بود و در مسائل دین، آگاه بود و به معارف مذهبی و احکام قرآن شناخت و معرفتی وافر داشت.

موقعیت اقلیت ها در جمهوری اسلامی به روایت امام در مصاحبه با یونایتدپرس

موقعیت اقلیت ها در جمهوری اسلامی به روایت امام در مصاحبه با یونایتدپرس

امام خمینی در هفدهم آبان ماه سال ۵۷ به پرسش های خبرنگار یونایتدپرس پاسخ داد.

دوره آموزشی شرح کتاب مصباح الهدایه امام خمینی با تدریس دکتر فاطمه طباطبایی برگزار می شود

دوره آموزشی شرح کتاب مصباح الهدایه امام خمینی با تدریس دکتر فاطمه طباطبایی برگزار می شود

به همت انجمن علمی عرفان اسلامی ایران دوره آموزشی شرح کتاب مصباح الهدایه امام خمینی (س) با تدریس دکتر فاطمه طباطبایی برگزار می شود.

صفحه 88 از 184 < قبلی | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | بعدی >