قانون نحوه حفظ آثار و یاد حضرت امام خمینی (س) و الحاقیه آن

گنجینه ماندگار

قانون نحوه حفظ آثار و یاد حضرت امام خمینی (س) و الحاقیه آن

مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون نحوه حفظ آثار و یاد حضرت امام خمینی در تاریخ چهاردهم آبان 1368...

شنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۲۸
مکتب عاشورا و امام خمینی
شنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۲۶
ماهیت انسان و روابط بین الملل از دیدگاه امام خمینی
شنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۷:۱۷
هفده شهریور

همگام با انقلاب اسلامی

هفده شهریور

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۹
آیین انقلاب اسلامی

دفتر نهم از آثار موضوعی تبیان

آیین انقلاب اسلامی

امت اسلامی، هرگاه که جبین مراجع خود را از نور اجتهاد و جهاد فروزان یافته و آن را آیینه حقیقت هستی و ذات حقیقت دیده است، اسلام عدالت ‏خواه و انسان ‏پرور را از زبان و زندگی آنان الهام گرفته و به پیشوایی آنان گرد ملالت و خمودی را از چهره جان زدوده است و به سوی استقرار نظامی از زندگی پیش تاخته است که جز در پناه آن جان بی ‏نهایت رشد یابنده آدمی قرار و آرام نمی‏ یابد. و «امام خمینی» در عصر ما مظهر همان «مرجعیّت» مهجور بود و دیدیم که مردم مسلمان ایران (و به تعبیری جهان اسلام) چون آن را یافتند چگونه در تاریخ شگفتی آفریدند.

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
جستاری در تبارشناسی انقلاب اسلامی ایران در سی امین سال پیروزی آن
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
پیوند عاشورا با نگاه اجتماعی، سیاسی و اصلاحی امام خمینی
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
خوردن خرچنگ که در بعض رستوران ها سرو می شود، به فتوای امام خمینی حلال است یا حرام؟

خوردن خرچنگ که در بعض رستوران ها سرو می شود، به فتوای امام خمینی حلال است یا حرام؟

اسلام از این موضوع مهم و آثار وضعی آن در حفظ و ارتقاء قوت جسمی و قدرت معنوی انسان غفلت نورزیده است؛ شارع مقدس با در نظر گرفتن واقعیت های آفرینش و با اطلاع دقیق از چگونگی تاثیر و تاثر موجودات و اجزاء هستی در یکدیگر، احکام خوردنی ها و نوشیدنی ها را در کتار دیگر مسائل به انسان تکلیف نموده و بعضی را حلال و مستحب و بعض دیگر را حرام یا مکروه شمرده است. و در این امر جز مصلحت و سعادت انسان را مد نظر نداشته است. پس باید دانست که در توجه و پایبندی و عدم پایبندی به این دستورات جز خود انسان نفع و ضرر نمی بیند. یکی از موضوعاتی که بحث از آن در این دایره می گنجد حکم اسلام در باره خوردن خرچنگ است.

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰
یادی از آیت الله شهید سید مصطفی خمینی
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۲
آشنایی با امام خمینی(مصاحبه با احمد علی حسین از مبارزان کویتی)
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۴۱
شرح دنیا طلبی در کلمات امام خمینی

برگرفته از نشریه حضور

شرح دنیا طلبی در کلمات امام خمینی

دنیاطلبی یکی از مهم ترین گرفتاری های بشر کنونی است. چنانکه در حدیث شریف آمده است که دوستی دنیا منشأ هر گناهی است. وقتی به رفتار خود و دیگران نگاه می کنیم، صحت حدیث مذکور را مشاهده می کنیم. برای به دست آوردن مال بیشتر دست به هر معصیتی می زنیم. دزدی، رشوه، احتکار، ربا، طمع، ذلت پیش بنده و صدها گناه دیگر از مفاسدی است که با دنیاطلبی انسان همراه است.

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۳۲
عملکرد موسسه در حوزه های مختلف(بخش اول)

در آستانه سالروز تأسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)؛

عملکرد موسسه در حوزه های مختلف(بخش اول)

مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) که از مواریث فرهنگی یادگار امام (مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد آقا خمینی) است، در طول سالهای گذشته تلاش کرد تا در کنار نهادها ، مراکز علمی و فرهنگی و رسانه‏ های متعهد، از پیوند عمیق مردم و بویژه نسل جوان با آثار و رهنمودهای حضرت امام پاسداری کند....

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۵
درباره موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س)

درباره موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س)

موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) میراث گرانقدری است که از امام به جای مانده است. میراثی که برخلاف آثار حاکمان جهان، کاخهای سر به فلک کشیده و ثروت های انبوه و زخارف دنیایی نیست؛ که این حقیقت را کوچه های منتهی به خانه گلین و استیجاری امام در جماران و حسینیه به ظاهر کوچک و به واقع کانون پرخروش اسلام خواهی معاصر گواهی می دهد. میراث امام، همان اصول و آرمانهایی است که در کلام و پیامها و آثار جاویدش به روشنی ترسیم گردیده اند.

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۲۴
فرهنگ و انحراف فرهنگی

حجت الاسلام و المسلمین حشمتی

فرهنگ و انحراف فرهنگی

چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۶
نشریه حریم امام شماره 331
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۰
13 آبان و رابطه با آمریکا در اندیشه امام خمینی
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ - ۷:۲۸
سیاست از نگاه ملاصدرا و امام خمینی
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
بحثی درباره نظریات محی الدین(جواب به انتقادات دکتر احمد بهشتی)
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
جهاد و دفاع از دیدگاه میرزای قمی با مقایسه آرای فقهی امام خمینی
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳
گنجینه ماندگار
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱
نظرات امام خمینی در باب موسیقی

نظرات امام خمینی در باب موسیقی

امام خمینی در تحریرالوسیله می­نویسد: «غنا تنها نیکو ادا کردن صدا نیست، بلکه کشیدن صدا و ترجیع آن به کیفیتی است که طربناک بوده و با مجالس لهو و شادی و آلات لهو و لعب تناسب داشته باشد و ازاین ­جهت فرقی نمی­کند که در کلام حقی مثل قرآن و دعا و مرثیه یا غیر آن مانند شعر یا نثر به کار گرفته شود. بلکه اگر در چیزی که اطاعت خدا با آن می­ شود استفاده گردد، عقابش بیشتر است...

سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۱۵
حجاب عرفانی در اندیشه امام خمینی و بعضی عرفای دیگر
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۴
مصداق کمال

امیرالمؤمنین (ع): خوشا به حال آن کس که خالص کند برای خدا عبادت را و مشغول نشود قلب او به آنچه که می بیند و نسیان نکند ذکر خدا را به آنچه که گوشش می شنود، و محزون نشود به آنچه که به غیر او عطا شود.

مصداق کمال

دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹
نشریه حریم امام شماره 330
دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲
حقیقت عقل از دیدگاه امام خمینی
دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶
رهبری کاریزماتیک؛ ویژگیهای شخصیتی امام خمینی

رهبری کاریزماتیک؛ ویژگیهای شخصیتی امام خمینی

محققان معتقدند که کمتر فردی می تواند بدون داشتن حداقلی از ویژگیهای عمومی شخصیت کاریزمایی، حتی در آماده ترین محیط نیز به رهبر کاریزمایی تبدیل شود. ادعای نوشتار حاضر این است که در مورد امام خمینی، این ویژگیهای فردی، به حداکثر ممکن وجود داشته است. به عبارت دیگر، جانشین سازی ایشان با اسطوره های فرهنگی شیعی، برخلاف بسیاری دیگر از موارد جانشین سازی رهبران کاریزمایی دنیا ، جانشین سازی واقعی (البته در مقیاسی کوچکتر) است، چون امام بسیاری از صفات مورد جانشین سازی را واقعاً دارا بود.

دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰
دیدگاه امام خمینی در رابطه با حکومت، به ویژه تشکیل حکومت اسلامی چگونه است و ایشان چه معیارهایی برای تشکیل حکومت بر پایه موازین الهی داشته اند؟

دیدگاه امام خمینی در رابطه با حکومت، به ویژه تشکیل حکومت اسلامی چگونه است و ایشان چه معیارهایی برای ...

جامعه شناسان به این سوال که ضرورت تشکیل حکومت از کجا نشأت می گیرد پاسخی کوتاه و موجز می دهند: تشکیل دولت و حکومت در همه شرایط، یک ضرورت اجتماعی است و نمی توان بی نیاز از آن بود و نیاز به تشکیل حکومت از مسائل جدید حیات اجتماعی انسان نیست. همان طور که در کتاب بررسیهای اسلامی، صفحات 177- 169 می خوانیم: فطری بودن نیاز به تشکیلات حکومتی به حدی بود که وقتی پیامبر اسلام (ص) پس از هجرت به مدینه دست به ایجاد دولت اسلامی زد مردم با وجود سؤالاتی که در زمینه حیض و هلال و انفاق و دیگر مسائل عادی مطرح می کردند و از پیامبر (ص) توضیح می خواستند در این مورد (تشکیل دولت) هیچگونه سؤالی مطرح ننمودند و توضیحی نخواستند حتی جریانهای پس از رحلت آن حضرت نیز با تمامی فراز و نشیب آن از همین احساس فطری سرچشمه می گرفت. هرگز شنیده نشد کسی بگوید: اصل انتصاب خلیفه لزومی ندارد یا دلیل بر لزومش نداریم، زیرا همه به انگیزه فطرت احساس می کردند که چرخ جامعه اسلامی بدون گرداننده، خود به خود گردش نخواهد کرد و دین اسلام این واقعیت را که در جامعه اسلامی باید حکومتی وجود داشته باشد، امضای قطعی نموده است.

دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - ۸:۵۵
صفحه 618 از 4020 < قبلی | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | بعدی >