یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲
یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۱۹
روزهای آخر شعبان روزهای جشن و شادی است زیرا نوید رمضان را سر می دهد. رمضان یک ضیافت الهی است. عاشقان منتظر این ضیافتند.
در این میهمانی، خداوند فرصتی طلایی به بندگان داده تا جایگاه خود را بیابند و حضور حق را حس کنند. «عالم، محضر خداست.»؛ در محضر دوست از هر سخن ناروا دوری کنیم و از هر کار ناپسندی بپرهیزیم.
یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۱۵
آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره سراسری شعر مهر بهمن، در اتاق بازرگانی اصفهان پذیرای جمع کثیری از علاقمندان و هنردوستان و شیفتگان افکار و اندیشه های والای بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(س) بود.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۸
دکتر زهره خسروی، فاطمه شاهی صدرآبادی
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷
مختصات آزاد اندیشی از نگاه امام خمینی(س)
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
دکتر فروزنده جعفرزاده پور
پس از انقلاب شکوهمند اسلامی زمینه های ورود زنان به عرصه های اجتماعی- اقتصادی و سیاسی تا حد قابل توجهی ایجاد گردید. امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی تا پیش از وقوع انقلاب رویکرد متفاوتی با این موضوع داشتند و این در حالی است که پس از پیروزی انقلاب با ایجاد فضای جدید سیاسی، به مشارکت زنان در جامعه با رویکرد نوینی نگریستند.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲
محسن پرویز
در رابطه با ادبیات داستانی خاص کودکان و نوجوانان می توان به جرأت مدعی شد آثار نویسندگان ما پس از انقلاب با قبل از آن قابل مقایسه نیست و آثار امروزی ما اگر شکل ظاهری کتاب و کیفیت کاغذ و چاپ آن را کنار بگذاریم، با محتوا و تکنیک و نثر نگارشی خوب، قابل عرضه به بازار های جهانی و رقابت با بهترین آثار آنهاست و این همه ره آورد انقلاب اسلامی است.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
دوران جوانی امام قدس سره با سخت ترین و حساس ترین شرایط اقتصادی همراه بود. جریانات انحرافی تجددگرایی، عرفان اباحی و مارکسیسم از یک طرف و تبلیغ فلسفه ستیزی و فلسفه زدایی از طرف برخی از مغرضان و جاهلان مقدس نما از طرف دیگر، شرایطی بود که از همه طرف مردم ایران را محاصره کرده بود. وضعیت فلسفه در حوزه ها بسیار نامطلوب بود. حضرت امام قدس سره در این باره می فرمایند: وضع فلسفه هم به صورت امروز نبود. آقای شاه آبادی رحمت الله علیه می گفت مرحوم آقا میرزا علی اکبر یزدی که یکی از فلاسفه بزرگ و مردی عالم و صادق و پرهیزکار بود وقتی فوت کرد شخصی برای تعریف از او در منبر گفت: خودم دیدم که او قرآن می خواند. امام برای مبارزۀ با این جریانات دست به کاری اساسی زدند و آن تدریس درس فلسفه بود. اولین اقدام تربیت شاگردان و فضلایی بود که بتوانند هر یک با مسلح شدن به سلاح فلسفه در مقابل این افکار پوچ و جریانات مخالف دین بایستند.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰
برگزیده از کوثر
امام خمینی (س) که از نهضت فراگیر و یکدست ایران، دقیقاً مطلع بودند و گزارش تظاهرات یکپارچۀ مردم ایران مرتب به ایشان می رسید، با بیانات روشنگرانه خود، پیوسته مردم را به ادامۀ نهضت دعوت می کردند.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۵۹
با صدور اطلاعیه ای؛
روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با توجه به همزمانی ایام بزرگداشت امام خمینی(س) و ماه مبارک رمضان و مصادف با لیالی قدر و شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت امام علی(علیه السلام) از عموم اندیشمندان، فرهیختگان، محققان، علماء و روحانیت معزز، جمعیت ها و احزاب و همه وفاداران به راه و اندیشه حضرت امام(س) درخواست ارائه نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده کرده است.
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۵۳
کامبیز تقی زاده، مرضیه بیگی زاده
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۳۶
آیت الله ایازی در بازید از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره):
آیت الله ایازی: به نظرم در دو دهه گذشته خیلی به امام جفا شده است. علتش هم این است که کلام امام گاهی در تلویزیون بصورت گزینشی منتشر می شود؛ امام حرفهای دیگری هم دارد که در شرایط فعلی جامعه خیلی می تواند راهگشا باشد.
جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۵
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۰
پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۵