مجله کودک 160 صفحه 11
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 160 صفحه 11

و به هم می زنیم . بعد می گذاریم تا خنک شود . وقتی سرد شد در دستگاه بستنی ساز می ریزیم . این دستگاه هم دارای همزن است و هم دارای سرد کن و مخلوطی یکدست تهیه می کند . بعد از بیرون آمدن از دستگاه به آن مغز پسته و خامه و گلاب و دیگر چیزها را اضافه می کنیم و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منجمد شود . ثعلب چیست ؟ یک ماده گیاهی است که کاربرد صنعتی هم دارد . تا آنجا که می دانم برای بستن درب چاههای نفت هم از همین ماده استفاده می شود . هر بار چه مقدار بستنی درست می کنید و چقدر طول می کشد تا آنرا بفروشید ؟ برای هر نوبت حدود 60 کیلو شیر می خرم و با آن حدود 100 کیلو بستنی درست می کنم فروش بستنی بستگی به فصل دارد . در فصل تابستان تمام 100 کیلو را در یک روز می فروشم . اما الان که هوا خنک تر است حدود 2 تا 3 روز طول می کشد تا همه اش فروخته شود . این بستنی ها تا چند روز قابل استفاده هستند ؟ بستنی ها تا مدتی می مانند و قابل استفاده اند. اما باید آنها را در یخچال نگهداری کرد و مواظب بود تا آب نشوند . البته هر چه بگذرد طعم آن عوض می شود . فالوده اینطور نیست و بعد از مدت کوتاهی خراب می شود و قابل استفاده نیست . بستنی سازی امروز با 50 سال پیش چه فرقی کرده است ؟ اصول آن فرقی نکرده اما وجود ماشین آلات برقی ساخت بستنی را خیلی ساده کرده است . زمانی که من وارد این حرفه شدم بستنی را باید در بشکه های دوجداره درست می کردیم . داخلش آهنی بود و جداره بیرونی آن از چوب در گربه های نوع خارجی و شرقی شکل سر با انواع دیگر متفاوت است . گوش ها بزرگ تر و سر ، نوک تیز است .

مجلات دوست کودکانمجله کودک 160صفحه 11