مجله کودک 236 صفحه 17
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 236 صفحه 17

گیاه­شناسان کاری به خوراکی یا غیر خوراکی بودن میوه­ها ندارند. آنها می­گویند هر گاه تخمدان گیاه رشد کند و به بخشی حجیم و پر آب تبدیل شود، میوه درست شده است. تخمدان قسمتی از گیاه است که شکلی شبیه پایین کوزه دارد. در تخمدان گیاه، تخمک وجود دارد که پس از رشد به جنین گیاه تبدیل می­شود و بخش­های اطراف تخمدان اگر رشد کند تبدیل به میوه می­شود. ممکن است این میوه خوراکی باشد یا نباشد. میوه­هایی مانند آلبالو، گیلاس و هلو از رشد تخمدان تولید می­شوند. اما میوه­هایی مانند سیب و گلابی از رشد تخمدان به وجود نمی­آیند. آنها از رشد بقیه قسمت­های گیاه درست می­شوند. گیاه­شناسان به چنین میوه­هایی، «میوه کاذب» می­گویند زیرا از رشد تخمدان به وجود نمی­آیند. معنی کاذب یا دروغین این نیست که چنین میوه­هایی برای­بدن مفید نیستند. بلکه از نظر دانشمندان و در تقسیم­بندی آنها، هر میوه­ای که از رشد تخمدان به وجود نیامد، میوه­ی کاذب است. توت فرنگی و توت­سفید نیز میوه­ی حقیقی نیستند اما برای­ما مفید هستند. توت سفید از رشد کاسبرگ­های توت به وجود می آید. باگزی جواب می­دهد به آنجایی که از همان نقطه آمده است. میدان مرکزی شهر لندن.

مجلات دوست کودکانمجله کودک 236صفحه 17