در مراسم شب عاشورای حرم امام خمینی(س) پزشکیان: امروز هم در سران قوا، هم در شورای امنیت و هم در مجموعه سیستم یک نگاه مشترک داریم/ وحدت ما بین کشورهای مسلمان مثال زدنی شده است

مسعود پزشکیان در حرم امام گفت: باور کنید امروز ایران را در منطقه به عنوان یک قدرت می بینند. فکر می کردند کار جمهوری اسلامی سه روزه تمام است و مثل سوریه یک شخصی از خودشان را سر کار می آورند. سپاهیان و ارتشیان ما با جان فشانی کاری کردند کارستان.

عناوین مطالب رویدادها

آموزش مجازی آشنایی با اندیشه امام خمینی برگزار می شود

آموزش مجازی آشنایی با اندیشه امام خمینی برگزار می شود

دوره کوتاه مدت آموزش مجازی آشنایی با اندیشه حضرت امام خمینی(س) به همت نمایندگی موسسه در قم برگزار می شود.

مکتب اسلام طی قرن ها شخصیت جامعی مثل امام خمینی را به خودش ندیده بود

مکتب اسلام طی قرن ها شخصیت جامعی مثل امام خمینی را به خودش ندیده بود

اگر ما اجتهاد یا ولایت فقیه، استاد فلسفه و شیخ عرفانی را با هم ممزوج کنیم، می شود نظریه ولایت امام خمینی(س) که در قانون اساسی ما نوشته شده است. مکاتب فلسفی، عرفانی و فقاهتی نمی توانستند نظریه ولایت فقیه را تدوین، طراحی و ارائه کنند؛ کما اینکه سال ها در فقه ما نظریه ولایت فقیه، آن گونه که امام توصیف می کند، مردود بوده و امام این نظریه را به منصه ظهور رساند و عملیاتی کرد.

یادگار امام: امروز در میان مسلمانان کسی در ضرورت وحدت شک ندارد/ باید موانع وحدت را از درون برداریم

یادگار امام: امروز در میان مسلمانان کسی در ضرورت وحدت شک ندارد/ باید موانع وحدت را از درون برداریم

آیت الله سید حسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی شرکت کننده در سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی: امروز در میان مسلمانان به جز جریانات تکفیری بعید است کسی در ضرورت وحدت شک داشته باشد.

سردار علایی: امام نمی خواستند جنگ تداوم پیدا کند ولی برای پایان دادن به جنگ اصولی داشتند

سردار علایی: امام نمی خواستند جنگ تداوم پیدا کند ولی برای پایان دادن به جنگ اصولی داشتند

از روز اولی که جنگ شروع شد امام دنبال پایان دادن به جنگ بودند. امام نمی خواستند این جنگ تداوم پیدا کند ولی برای پایان دادن به جنگ اصولی داشتند. اولین اصل امام این بود که تا یک سرباز دشمن در داخل خاک ایران هست، آتش بس را نپذیریم و جنگ را خاتمه ندهیم؛ یعنی حفظ تمامیت ارضی کشور. در تمام دنیا و همه کسانی که مواجه با جنگ می شوند، این یک اصل منطقی است.

سردار فضلی: فرماندهی مرحوم هاشمی در دوران جنگ تعیین کننده بود/ امام در دفاع از دین خدا مردم محور بودند

سردار فضلی: فرماندهی مرحوم هاشمی در دوران جنگ تعیین کننده بود/ امام در دفاع از دین خدا مردم محور بودند

«سردار علی فضلی» جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران با انتقاد به تفکر خودی و غیرخودی و غفلت برخی مسئولان در دامن زدن به دوقطبی در جامعه بیان داشت: امامین انقلاب توقع ندارند دوقطبی ایجاد شود. دشمن دامن می زند و ممکن است برخی از مسئولان به این نگاه جرقه ای وارد کنند. به اعتقاد من اگر الگوی دفاع مقدس بعد از جنگ پیاده می شد، امروز ما شکوفاترین اقتصاد را می داشتیم.

یادگار امام: امام امروز مظلوم است/ برخی مدافعان امام مدافع خودشان هستند! از امام کد می آورند که خود را از انتقادات مبرا کنند

یادگار امام: امام امروز مظلوم است/ برخی مدافعان امام مدافع خودشان هستند! از امام کد می آورند که خود را از انتقادات مبرا کنند

سید حسن خمینی گفت: برخی مدافعان امام مدافع خودشان هستند؛ از امام دفاع نمی کنند که از امام دفاع کرده باشند، امام را سند اعمال خودشان می کنند. امامی هم که دائما ترویج و دفاع می شود در مقام دفاع از امام نیست، بلکه در مقام دفاع از من گوینده است. این گروه به امام کد نمی دهند که امام را زنده نگه دارند، بلکه از ایشان کد می آورند که خود را از انتقادات مبرا کنند؛ لذا اگر انتقاداتی به آنها وارد باشد، به امام هم وارد می شود. به همین جهت مسئولیت مؤسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی(س) سنگین است؛ و البته به اندازه توانش.

امام رضا(ع) مأمون را در اهدافش ناکام گذاشت

امام رضا(ع) مأمون را در اهدافش ناکام گذاشت

آیت الله شیخ غلامعلی نعیم آبادی دامغانی از زندانیان سیاسی قبل از انقلاب، رئیس بنیاد بین المللی احیاء خمس و امام جمعه سابق بندرعباس، به مناسبت سالروز شهادت امام رضا(ع)، در مصاحبه با حریم امام ضمن اشاره به برخی فرازهای زندگانی علمی و سیاسی امام رضا(ع)،نحوه شهادت آن بزرگوار اشاره کرد.

پاسخ به نقد یادداشت «جنگ و امام»

پاسخ به نقد یادداشت «جنگ و امام»

در هر صورت رواست در بررسی موضوعات تاریخی جوانب امر، بافتار ماجرا و اسنادِ در زمانی بیش از خاطرات اشخاص آن هم وقتی سال ها بعد بیان شده است مد نظر قرار گیرد.

 امام همواره با تحجر مقابله  می کرد/ امام معتقد به عقلانیت گرایی در عالم و شریعت بود

امام همواره با تحجر مقابله می کرد/ امام معتقد به عقلانیت گرایی در عالم و شریعت بود

امام و معمار بزرگ انقلاب ما با بسیج همگانی، اعتماد به نفس، هوشیاری، اتکال به خدا و نترسیدن از دشمن جلوه طاغوت را از بین برد و انقلابی در عصر ما پدید آورد که نظیر و نمونه آن نیست. امام با سلوک و مکارم اخلاقی اش درس درست زیستن را به جامعه ما داد.

هیچکس حق بهتان زدن ندارد/ به هر کسی باشد چه مسلمان، چه مشرک، چه کافر، خلاف اخلاق است

هیچکس حق بهتان زدن ندارد/ به هر کسی باشد چه مسلمان، چه مشرک، چه کافر، خلاف اخلاق است

اگر عده ای در حوزه و غیر حوزه می­خواهند شخص بنده را حذف کنند و تک صدایی در حوزه باشد، اقراء به جهل نکنند و بدانند که رسالت روحانیت، دفاع از حقوق انسانها و ضعفاء بوده و این نباید فراموش شود. کار روحانیت تملق گویی و توجیه نیست، اگر کسی انتقاد یا اشکالی می کند از سر دلسوزی برای نظام هست، متملقین و آنهایی که عیوب را می­بینند و نمی گویند تا این اشکالات بر طرف شود، اینها طرفدار و دلسوز نظام نیستند!

 برای امام صادق(ع) ۴هزار شاگرد در تاریخ  ذکر شده است

برای امام صادق(ع) ۴هزار شاگرد در تاریخ ذکر شده است

حجت الاسلام والمسلمین محمود رستگاری نجف آبادی نویسنده و خطیب دینی ضمن بیان مطالبی پیرامون جایگاه مادر امام صادق(ع) و وجه ملقّب شدن آن حضرت به «صادق»، به برخی فعالیت های علمی و فرهنگی آن حضرت اشاره کرد.

سیمای حضرت رسول (ص) در نگاه امام  خمینی/ مروری بر استفتائاتی از امام با موضوع پیامبر اکرم

سیمای حضرت رسول (ص) در نگاه امام خمینی/ مروری بر استفتائاتی از امام با موضوع پیامبر اکرم

نگاه زیبای امام راحل به شخصیت پیامبر اکرم و بیان خاطراتی از زندگی ایشان در تأسی و الهام گیری از حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم مطالبی هستند که پایگاه اطلاع رسانی حوزه نت به مناسبت میلاد رسول اعظم به آن پرداخته است.

صفحه 56 از 230 < قبلی | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | بعدی >