• اخلاق و عرفان
نقش وقف در فقرزدایی

حجت الاسلام و المسلمین ناصر شهیدی

نقش وقف در فقرزدایی

یکی از کارکردهای مهم وقف، فقرزدایی از جامعه است. با گسترش فرهنگ وقف می توان میزان فقر و محرومیت را در جامعه کاهش داد؛ زیرا وقف یکی از راه های توزیع مجدد درآمد است و با توزیع مجدد درآمد، سرمایه های جامعه در اختیار همگان قرار می گیرد و با بهره مندی همگان از امکانات رفاهی و اقتصادی، زمینه های تکامل در ابعاد فرهنگی و اجتماعی فراهم می شود.

آثار وقف از دیدگاه امام خمینی
مصاحبه با حجت الاسلام و المسلمین خسروی

آثار وقف از دیدگاه امام خمینی

وقف یکی از موضوعاتی هست که هم بخش حقوقی و فقهی دارد و هم بخش اقتصادی دارد و هم آثار تربیتی و اخلاقی دارد و لذا دارای ابعاد مختلف و گوناگون فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی است.

به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام رضا(ع)/ مرکز ولایت و محل قدس ملکوتی

به مناسبت سالروز شهادت حضرت امام رضا(ع)/ مرکز ولایت و محل قدس ملکوتی

حضرت امام خمینی (س) در یک سخنرانی خطاب به اهالی مشهد می گویند: من از شما آقایان که از راه دور و از مرکز ولایت و از محل قدس ملکوتی آمدید تشکر می‏ کنم. چه سعادتی دارید که چشم های شما به آن بارگاه عظیم ملکوتی باز می‏ شود و در آن حرم شریف؛ مرکز علم و مرکز ملائکة الله می ‏روید و ما حسرت آن را داریم.

تدبیر امام خمینی برای مذاکره با صدام چه بود؟

پاسخ سفیر اسبق ایران در عراق به ادعایی درباره پیام صدام به امام خمینی:

تدبیر امام خمینی برای مذاکره با صدام چه بود؟

من اخیرا شیطنتی را احساس کرده ام که برخی رسانه های مجازی به آن دامن می زنند و ادعایی را مطرح می کردند که صدام برای مذاکره اعلام آمادگی کرده بوده است یا خودش به ایران بیاید و من به اتفاق مرحوم بهشتی و مرحوم بازرگان خدمت امام رفتیم و امام بدون مطالعه این پیشنهاد را رد کردند و من گریه کردم که این موضوع صحت ندارد.

روایتی دروغ که به دعایی و ابراهیم یزدی نسبت داده شد

واکنش دعایی به سناریویی کذب که بارها در تلگرام و شبکه های اجتماعی بازنشر شد:

روایتی دروغ که به دعایی و ابراهیم یزدی نسبت داده شد

ضرورت تحصیل علم با کمال جدیت

درسی از امام خمینی، به مناسبت روز دانشجو:

ضرورت تحصیل علم با کمال جدیت

بهترین و مؤثرترین مبارزه با اجنبی، مجهز شدن به سلاح علم دین و دنیاست.

توسعه عادلانه، نیاز امروز جامعه اسلامی/نقصان های برنامه ریزی توسعه چیست؟/ راه حل، اجتماعی شدن علم و راه حل های علمی توسعه است

توسعه عادلانه، نیاز امروز جامعه اسلامی/نقصان های برنامه ریزی توسعه چیست؟/ راه حل، اجتماعی شدن علم و راه حل های علمی توسعه است

دکتر فرشاد مومنی جریان سازی و اجتماعی کردن راه حل های همه جانبه توسعه را در توان شخصیت های اجتماعی پرنفوذی همچون امام خمینی و شهید بهشتی ارزیابی کرد.

انتخابات

انتخابات

امام مبارزه علیه رژیم سلطنتی و پهلوی را با توکل به خدا، بهره گیری از الگوهای اسلامی و قدرت ملت ایران آغاز کرد تا به پیروزی رسید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در تمامی وقایع پیش رو؛ مقابله با گروهها و سازمانهای ضدانقلاب و برانداز، 8 سال دفاع مقدس در مقابل رژیم متجاوز بعث عراق، تحریمهای اقتصادی و سایر موارد، بدون چشمداشت به حمایت قدرتهای خارجی و با امید به خدا و استفاده از پایگاه مردمی و بسترسازی برای حداکثر مشارکت آنان، این نظام را مدیریت کرد. ایشان حق حاکمیت بر سرنوشت خویش را در قالب برخورداری از حق انتخاب شدن و انتخاب نمودن به عنوان منتخَب و منتخِب نهادینه کرد و با برگزاری انتخاب خبرگان قانون اساسی در اولین انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و یا رفراندم قانون اساسی و سایر انتخابات از جمله انتخاب خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و یا شوراهای شهر، ساز و کار سیاسی جامعه را به مردم سپرد.

اهمیت تبلیغات

به مناسبت برگزاری نمایشگاه مطبوعات

اهمیت تبلیغات

قبل از اینکه تیترها را بخواهید درشت بنویسید، با خودتان خلوت کنید و ببینید که برای چه این کار را می کنید؟ مقصد شما چه است؟ شما حق را برای حق می خواهید، یا حق را از رقبای خودتان نمی پذیرید؟ باطل را برای باطل از آن متنفر هستید؟ یا باطل را از دوستان خودتان می پذیرید؟ شما خودتان را امتحان کنید.

دانشگاه عمومی

به مناسبت برگزاری نمایشگاه مطبوعات

دانشگاه عمومی

رسالت رسانه و مطبوعات اینست که با درک صحیح از شرایط اجتماعی به منظور رشد آگاهی مردم، اطلاعات را بطور شفاف و حقیقی و برخورداری از صدق کلام به مخاطبان منتقل کنند.

از منظر امام خمینی نرسیدن به مقام انسانیت، نشانه جهنمی بودن است/انسان باید معلم به تعلیم اسماء باشد

درس گفتارهای تفسیر کتاب شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی/«6»

از منظر امام خمینی نرسیدن به مقام انسانیت، نشانه جهنمی بودن است/انسان باید معلم به تعلیم اسماء باشد

در منطق امام خمینی قرآن برای قصه گویی و بیان وقایع تاریخی نیامده است. قرآن کتاب انسان سازی است و نظر کردن به آن بدون عمل فایده ای ندارد.

انتقاد از عدم پخش یک همایش دیگر درباره امام از صدا وسیما/ تمجید یادگار امام از سابقه قرآنی آیت الله هاشمی رفسنجانی/ پیام ویدئویی آیت الله جوادی آملی

گزارش جماران از همایش «قرآن در سیره و اندیشه امام خمینی(س)»؛

انتقاد از عدم پخش یک همایش دیگر درباره امام از صدا وسیما/ تمجید یادگار امام از سابقه قرآنی آیت الله هاشمی رفسنجانی/ پیام ویدئویی آیت الله جوادی آملی

همایش بین المللی «قرآن در سیره و اندیشه امام خمینی» صبح امروز با حضور یادگار گرامی امام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از شخصیت های سیاسی و علمی داخلی و خارجی در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

امروز قرآن مورد کینه و بغض استکبار است

مروری بر سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی در ۲۴ سال قبل در باره ضرورت درک صحیح قرآن از سوی همه مسلمانان

امروز قرآن مورد کینه و بغض استکبار است

امروز قرآن مورد کینه و بغض استکبار است؛ زیرا استکبار به خوبی فهمیده است که قرآن، این کتاب الهی ما، چنان غنی است که اگر به آن عمل شود مسلماً افراد ظالم و جائر و زورگو از صحنۀ زندگی مسلمانان محو می ‏شوند و به جای آنان افراد متدین و متعهد و عامل به قرآن قرار می‏ گیرند

صفحه 90 از 108 < قبلی | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | بعدی >