مطهری که در طهارت روح و قوّت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود رفت و به ملاء اعلی پیوست، لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصیت اسلامی و علمی و فلسفی اش نمی رود.
ماهنامه فرهنگی آموزشی خردسالان دوست شماره 604 ویژه آذر ماه توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد.
اجتماع سراسری دانشجویان بسیجی با عنوان «پیشگامان رهایی، خیزش هسته های تبیین» با سخنرانی سردار نقدی در حسینیه جماران برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، در جلسه شورای مدیران و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام در خمین، گفت: در برگزاری هفته فرهنگی خمین باید تلاش شود حتی الامکان کارها به خود تشکل های مردم نهاد و انجمن های فرهنگی و هنری خمین واگذار گردد و در واقع برگزار کننده این برنامه خود مردم و جوانان خمین خواهند بود؛ همان گونه که تأکید حضرت امام و مقام معظم رهبری بر واگذاری امور به جوانان بوده و هست.
شورای مدیران موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) امروز چهارشنبه دوم آذر سال جاری در بیت تاریخی امام راحل با حضور رئیس، معاونان و مدیران موسسه برگزار شد.
نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی عصر امروز(چهارشنبه اول آذر ماه) با حضور رئیس و معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در بیت نماینده ولی فقیه در استان مرکزی برگزار و در خصوص برنامه های هفته فرهنگی خمین بحث و تبادل نظر شد.
... امروز تاریخ ایران، شاهد حساست رین روزهایی است که بر اسلام و مسلمین عزیز ما گذشته و میگذرد. امروز شما ملت بزرگ بر سر دو راهی عزت و عظمت همیشگی و خدای نخواسته ذلت و خواری ابدی واقع هستید
تهیه پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی روند طولانی ای را به خود اختصاص داد. این مرحله از قانونمندی جمهوری اسلامی چندماهی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی کار خود را آغاز کرد و با گذراندن مراحل مختلف سرانجام روز اول آذر ماه 58 خدمت امام ارائه شد.
موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با تأسیس پرتال جامع امام خمینی به زبان های غیرفارسی، دسترسی مخاطبان مختلف را به آثار ترجمه شده و جهانی ایشان در قالب کتابخانه دیجیتالی فراهم کرده است.
نشست علمی «تجلی خشم ملی در تسخیر لانه جاسوسی» به مناسبت سالگرد 13 آبان در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار شد.
در پی درگذشت پدر گرامی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ اکبر احسانی پیام تسلیتی از سوی دکتر علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) صادر شد.
امین عارف نیا معاون فرهنگی هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) لازمه تحقق انجام کار فرهنگی موثر را توجه به ذائقه و نیازهای فرهنگی هنری جامعه دانست و گفت ما متولی ترویج فرهنگ و اندیشه امام خمینی هستیم و در این راستا باید از آفرینشهای هنری، محصولات فرهنگی و تولیدات چند رسانه ای استفاده کنیم.
در جمع بندی تعاریفی که از مشارکت عمومی که معمولاً بعد از وحدت و هم بستگی ملّی پدید می آید، ارائه شده، مشارکت عمومی را شرکت فعّال و آگاهانه افراد یک جامعه برای رسیدن به هدف خاص در قالب تعامل، همکاری و تعاون می دانند. اگر مردم، در این تعاون و همکاری شرکت نکنند و صرفاً تماشاگر حوادث اجتماعی و سیاسی باشند، هیچ پیشرفت و رشدی نصیب کشور و نظام نمی شود.
آموزه های قرآن، اهداف شریعت، معیارهای جهانی حقوق بشر، حقوق اساسی، ضمانت های مبتنی بر قانون اساسی کشورها، و واقعیت های زندگی انسان ها در سَدة کنونی، بایسته و شایسته آنند که بر پیوند و روابط میان مسلمانان در حوزه های فردی و اجتماعی، عمومی و خصوصی، قوانین، اصول و سنت های مبتنی بر انصاف، مساوات و مواسات حکم فرما شوند. اینها اصول و ارزش هایی هستند که مسلمانان دربارة آنها اتفاق نظر دارند و فقهای مسلمان آنها را از اهداف انکارناپذیر شریعت می دانند. اینک، زمان تلفیق ارزش های مذکور با قوانین، و تحقّق آنها در زندگی روزمرّه ، فرا رسیده است.
ما امام را در حاکمیت ندیدم، من امام را در عرفان و اخلاق و یک قسمت روحانیت بزرگ دیدم، بعد ایشان آمده و انقلاب اسلامی را رقم زد؛ زمانی نسل ما به سمت امام رفتند که امام حاکم نبود، امام در آن زمان تبعید بوده یعنی اصلا دور بوده برای همین است که یک نوشته امام یا نوار کاست امام اینقدر ارزش داشت. به قطعیت می گویم که نوجوانان ما با این شروط حضرت امام آشنایی ندارند و این وظیفه ی موسسه را بسیار در این دوره تشدید می کند.
پسرم! ما که عاجز از شکر او و نعمت های بی منتهای اوییم، پس چه بهتر که از خدمت به بندگان او غفلت نکنیم که خدمت به آنان خدمت به حق است؛ چه که همه از اویند. هیچ گاه در خدمت به خلق اللَّه خود را طلبکار مدان که آنان به حقّ منّت بر ما دارند، که وسیله خدمت به او- جلّ و علا- هستند. و در خدمت به آنان دنبال کسب شهرت و محبوبیت مباش که این خود حیله شیطان است که ما را در کام خود فرو برد.
یکی از آثار مهم امام خمینی در موضوع فقه فتوائی تعلیقه ایشان بر کتاب مهم و معروف «العروه الوثقی» آیت الله سید محمد کاظم یزدی است. ایشان این حواشی و تعلیقه ها را که تعدادش بیش از سه هزار می باشد در مدت سه سال نوشتند و موارد متعددی از این نظرات نسبتاً مفصل و حتی با اشاره به ادله نظرشان می باشد.
حضرت امام خمینی(س) در ۲۶ آبان ۱۳۵۸ طی پیامی با آزادی گروگان های زن و سیاهپوست آمریکایی موافقت نمود. امام در این پیام با عنوان آقای سید محمد موسوی خوئینی ها و دانشجویان پیرو خط امام دستور آزادی گروگان های زن و سیاهپوست و تحویل آنها به وزارت خارجه را صادر فرمودند.
مؤمنین از هر طبقه موظفند که با کمال حفظ احترام آنها به کمک و پشتیبانی آنها قیام کنند، و حاضر نشوند به خانواده برادران غیرت مند خود سخت بگذرد
«کتابخانه» ها یک گنجینه مهم محسوب می شوند و در دوره وزارت ما هم موضوع کتاب و کتابخوانی بسط پیدا کرد؛ و بعد از انقلاب اسلامی کتابخوانی گسترش پیدا کرده است. کتاب یک وجه آموزشی دارد و برخی از این آموزش ها مربوط به زندگی است. واقعیت این است که در طول این سال ها کتابخوانی رشد داشته ولی فزاینده نبوده است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.