دکتر منوچهر اکبری
بازخوانی تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی، آگاهی از فراز و نشیب های آن بازگشت به روزهای خدایی است. مرور روزهای آغاز نهضت و حتی گامی عقب تر از آن یعنی روزهایی که هنوز گوش خیابانها و کوچه ها و شهرها از فریاد بلند «روح منی خمینی، بت شکنی خمینی» و یا خواست روشن امت و امام و شعار انقلاب «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» پر نشده بود، برای آنان که در آن سالها هنوز طلوع نکرده بودند، درس عبرت است و برای ما که گوش دلمان با آن شعارهای آفتابی آشناست، لطفی دارد.
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۵
امام خمینی (ره): مبین احکام اسلام و ایده های رسول اکرم، ذریه مطهر ایشان و خصوص حضرت جعفربن محمد صادق هستند.
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۸:۴۸
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۵۰
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۴۷
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۴۴
یکشنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - ۷:۷
حدیث ثقلین از احادیثی است که اهل سنت و شیعه، هر دو با سندهای متعدد از رسول خدا(ص) روایت کرده اند.
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۸:۴
هنرمند کسی است که هنر را برای خدا بخواهد نه هنر را برای هنر و با این باور و هنر توحیدی خود را مومن و متقی کند و از نفسانیات و شیاطین درونی دوری جوید تا آیینه تمام عیار نگاه الهی به مقوله انسان و جهان گردد.
هنر انقلاب هنر حاذبه است و باید از این هنر استفاده کرد.
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲
هنر ایران زمین با عرفان اصیل درآمیخته است و بسیاری از هنرمندان بزرگ کشور ما عرفای بنامی نیز بوده اند. شاید مهم ترین تفاوت امام خمینی با چنین هنرمندان و عرفایی، مسئله عرفان عملی ایشان باشد. مسیر عرفان امام در درجه اول از راه بسیار دشوار مبارزه با نفس و سپس از راه مبارزه عملی با ستمگران، می گذرد. اول، باید مرد خدا بود تا بتوان در جهت مبارزه در راه حق به اوج حرکت متعالی انسانی یعنی لقاء الله رسید. اقتضای چنین هنری، مقابله با ستمگران و وابستگان آنان و دفاع از ستمدیدگان و محرومان و تلاش درجهت حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، نظامی و تصویرگری عدالت و انصاف و شرافت و نیز نشان دادن درد و رنج مغضوبان قدرت و پول است. هنر در عرفان اسلامی در خدمت جامعه است. در گفتمان امام خمینی، عرفان و هنر از یکدیگر جدا نیست و با هدفی مشترک در عرصه جامعه معنا پیدا می کند و معرفی می شود.
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰
شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱
در مراسم ادبی سالروز بزرگداشت صائب تبریزی؛
از سوی دفتر نمایندگی موسسه در استان اصفهان، در ششمین نشست بزرگداشت صائب تبریزی، با حضور مسوولان شهری، شاعران و علاقمندان به شعر و ادب پارسی در جوار آرامگاه صائب در اصفهان، از شاعران پیشکسوت استان اصفهان تقدیر بعمل آمد.
جمعه, ۱۵ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۳
هدف نوسازی سیاسی امام خمینی رسیدن به یک نظام ایده آل سیاسی بود که هر چند وجوه مشترکی با دموکراسی غربی (یعنی حاکمیت مردم بر مردم) داشت اما به طور کامل بر دموکراسی غربی انطباق نداشت و این دو دارای تشابهات و تعارضات خاصی بودند و در واقع جمهوری اسلامی الگوی مستقلی را تشکیل می داد و در نوع خود منحصر به فرد بود که می توان از آن تحت عنوان الگوی نوسازی تأسیسی ـ تلفیقی یاد کرد.
جمعه, ۱۵ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۳۴
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۵
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۰
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۵
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۰
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۵
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰