مجله نوجوان 87 صفحه 26
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : سپیده اسلامی

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء، محسن وطنی

موضوع : نوجوان

مجله نوجوان 87 صفحه 26

خانه داری عمه لیلا نکته هایی درباره نگهداری مواد غذایی - سیب زمینی را در کیسه های ضخیم یا صندوق و در محلی تاریک نگاه دارید. این کار باعث می شود تا سیب زمینی های شما یخ نزنند و سبز نشوند. - اگر می خواهید مدت بیشتری از کره استفاده کنید ، آن در ظرفی بجوشانید و تمام کف آن را بگیرید و سپس در ظرف شیشه ای و در جای خنک از آن نگهداری کنید. - آرد را باید در جای خشک ، خنک و تاریک نگه داشت. - برای نگهداری غوره باید آن را در شیشه بریزید و روی آن آب غوره و نمک بریزید. - انگور را در زیر خاک اره نجاری برای تمام مدت سال می توان نگاه داشت. - بهترین ظرف برای نگهداری روغن ، ظرفهای سفالی دردار است. - برای نگه داشتن لوبیاسبز بهتر است آن را در شیشه بریزید و آب نمک سرد به آن اضافه کنید. - اگر بخواهید چغندر و هویج و ترب را برای مدتی تازه نگه دارید می توانید ریشه آنها را در آب سرد قرار دهید. - اگر می خواهید برنج را از شر حشرات موذی در امان نگه دارید آن را با نمک نیم کوب مخلوط کنید. - بعضی میوه ها از قبیل سیب و پرتقال و لیمو را در کاغذ پیچیده ، در صندوقی که یک طبقه از ریگ نرم و یک طبقه از میوه دور از هم قرار می گیرد تا مدتی در جای خشک و خنک نگه می دارند. - اگر هویج و چغندر را کنار هم نگهداری کنید ، هردوی آنها خراب می شوند. - ماهی تمیز شده را می توان میان ذغال چوب کوبیده ریز، در ظرفی خالی از هوا تا چند هفته نگه داشت. نوجوانان دوست

مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 87صفحه 26