مجله کودک 189 صفحه 17
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 189 صفحه 17

از زدن لاک بر ناخت ها جلوگیری شود زیرا لاک روی ناخن « بهشت میکروب ها » است . تهیه کنندگان غذا نباید دماغ خود را بمالند و یا بگیرند . انگشتان آنها باید در حد امکان از غذا دور باشد . انبرک و وسایل دیگر شبیه آن برای این کار مناسب است . ظروف ارا از لبه و لیوان را از قد آن بردارند . قاشق ، چاقو ف چنگال و فنجان را با دسته آنها بلند کنند . شستشو با آب گرم ، صابون و تمیز کردن ناخن ها برای تهیه کنندگان غذا در غذا خوری ها ضروری است . مادران در آشپزخانه هم بدانند که ... از تخته خرد کن دار یا دارای ترک ، استفاده نکنند . به محض ورود هر نوع غذا و قبل از استفاده ، آنرا وارسی کنند تا مطمئن شوند که سالم است . از غذاهای تاریخ گذشته یا قوطی های زنگ زده و باد کرده یا بسته بندی های خراب مواد غذایی استفاده نکنند . مواد غذایی شسته شده و شسته نشده را جدای از هم نگه دارند . یخچال را در تابستان تمیز تر از همیشه نگه دارند از قاب دستمال برای خشک کردن استفاده نکنند . زیرا قاب دستمال ، میکروب و گرو و خاک را منتقل می کند . ظرف ها را در قفسه های تمیز و به دور از گرد و غبار و حشرات قرار دهند . لیوان ها و فنجان ها را سر و ته در سبد سیمی یا سینی قرار دهند . نگذارند آشغال ها روی هم جمع شوند . نام : بلوس فلدیانا محل اصلی رویش : مکزیک اندازه گل : 4 سانتی متر رنگ گل : صورتی با خط مرکزی قرمز رنگ نور موردنیاز : مستقیم دما : 13 درجه سانتی گراد

مجلات دوست کودکانمجله کودک 189صفحه 17