مجله کودک 288 صفحه 14
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 288 صفحه 14

مجبور شدیم کل آن شیرینی را با آن همه مواد اولیه که برایش مصرف کرده ایم به دور بریزیم . * مثلا چه چیزی ممکن است باعث خراب شدن شیرینی شود؟ مثلا برای تهیه یک رولت ابتدا سفیده و زده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم . سفیده را داخل سردخانه سرد می کنیمو بعد آنرا داخل همزن می ریزیم و آن را به هم می زنیم تا پف کندو بالا بیاید . بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره در همزن مخلوطش می کنیم . بعد هم نوبت اضافه کردن زرده است و بعد هم نوبت اضافه کردن چیزهای دیگر تا درنهایت در فر می گذاریم که پخته شود . اینکه درجه حرارت داخل سردخانه چقدر باشد و یا اینکه مواد تا چه مدت زمانی در همزن با هم مخلوط شوند کار حساسی است .پخته شدن هر نوع شیرینی نیاز به درجه حرارت مخصوص و همچنین مدت زمان بخصوصی دارد که باید در فر بماند . اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود باعث می شود تا مایع خوب پف کند ، زیاد سفت نباشد ، به دیس ها و کاغذها نچسبد و در نهایت کار خوبی انجام شود . در غیر این صورت محصول تولید شده ممکن است یا زیادی سفت باشد ، یا خرد می شود ، یا داخل آن به اندازه کافی پوک نشده است و یا مثلا به کاغذ خود می چسبد و سخت جدا می شود وغیره . * تا حالا پیش آمده که هنگام پختن یک شیرینی آنرا خراب کنید و مجبور شوید دورش بریزید؟ بله ، بالاخره در طول این همه مدت که کار کرده ام چند باری این اتفاق افتاده است ، ضمن اینکه هنوز هم در کارم کارهای ابتکاری می کنم و طرحهی جدیدی که در ذهنم می آید را آزمایش می کنم . ممکن است بعضی از آن ها آنطور که می خوام نشوندو راضی ام نکنند در این مواقع بارها و بارها پخت آنرا از اول آغاز می کنم تا اینکه به هدفم برسم . * مواد اولیه ای که شما استفاده می کنید چه چیزهایی هستند؟ مهمترین آن ها عبارتند از تخم مرغ ، آرد ، شکر ، کرده ، و روغن که البته روغنی که در قنادی ها استفاده می شود با روغنهایی که در آشپرخانه نوعی ساعت نجومی ساخت جمهوری چک ، این ساعت علاوه بر نشان دادن زمان ، وضعیت مختلف ستارگان وحالت های کره ماه را هم نشان می دهد .

مجلات دوست کودکانمجله کودک 288صفحه 14