مجله کودک 383 صفحه 19
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 383 صفحه 19

کار ، نیتریت و نیترات ، مانع رشد برخی باکتری ها هم می شوند اما گرفتاری از همین دو ماده شروع می شود که ثابت شده ، نیتریت و نیترات دو ماده ی سرطان زای مهم هستند . قضیه از این قرار است که با خوردن زیاد سوسیس و کالباس یا خوردن سوسیس و کالباس هایی که نیتریت سدیم یا نیترات آن ها از حد استاندارد معمول بالاتر است ، ماده ای در دستگاه گوارش ما درست می شود که «نیتروز» نام دارد . نیتروز در لوله گوارش حیوانات آزمایشگاهی و حتی انسان به راحتی تولید سرطان می کند . علاوه بر این تومورهای بدخیم (غده های سرطانی) با نیتروزها شکل می گیرند و به وجود می آیند . تحقیقات دانشمندان علم تغذیه نشان می دهد ؛ بچه هایی که در ماه بیش از 10 ساندویچ کالباس مصرف کنند ، 9 برابر بیشتر در خطر سرطان خون هستند . علاوه بر این مواد بد و سرطان زا ، سوسیس و کالباس مقدار زیادی چربی های نامناسب هم دارد که با سرخ کردن این غذاها ، مقدار این چربی های بد و خطرناک ، بیشتر و بیشتر هم می شود . موضوع تمبر : چهره ی شخصیت قیمت : 6 پزو سال انتشار : 1977

مجلات دوست کودکانمجله کودک 383صفحه 19