فصل اول ویژگیهای فردی
صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف
غذا به اندازه
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

نوع ماده: کتاب فارسی

پدیدآورنده : رودسری، حسین

محل نشر : تهران

ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)

زمان (شمسی) : 1394

زبان اثر : فارسی

غذا به اندازه

‏یکی از صفات ویژه امام صرفه جوئی بود، ایشان همیشه به ما سفارش می کردند که به‏‎ ‎‏اندازه غذا درست کنیم تا اضافه نیاید و در زندگی زیاد مصرف نکنیم. ایشان همیشه به ما‏‎ ‎‏گوشزد می کردند که ما الآن در زمانی هستیم که امکان دارد زندگی برای بعضی از‏‎ ‎‏خانواده ها به سختی بگذرد.‏‎[1]‎

  • )) زهرا مصطفوی؛ آیینه حسن؛ ص175.