در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
موضوع ورود غیرتخصصی به دین و خدشه دار شدن آن و مقام روحانیت، مخالفت شدید روحانیون و از جمله امام خمینی(س) را موجب گردید.
در پرتو پدرى که تندیس دانش و هدایت، مرشد کامل اسطورۀ تقوىٰ و معرفت بود، استعدادهاى خداداد علامه شهید(ره) در تمام ابعاد شکوفا شد. افزون بر نقش اساسى پدر در برجستگى شخصیت علمى ویژگیهاى ذاتى و اکتسابى او بود که از ایشان دانشورى متبحر با فضایل و کمالات معنوى ساخت.
محقق در این اثر افکار امام خمینی(س) را به عنوان یکی از چهره های معاصر عرفان شیعی معرفی و با اندیشه های ترمذی مقایسه کرده است.
علیرضا برازش از انتشار اثر جدیدش با عنوان «فقیه عاشق» بر اساس دیوان امام خمینی(س)، خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این اثر تا پایان آبان منتشر شود.
مىگفتند: زنگى را به زنجیرى متصل ساخته بود و آن را از اتاق نشیمن تا پشت کاخ امتداد داده تا اگر کسى با او کارى دارد و شکایتى زنجیر را بکشد. یک روز شیرى خود را به زنجیر کشید و انوشیروان به دنبال او راه افتاد. شیر او را به بیشه برد و تفهیم کرد که وضع حمل، مادهاش را آزار مىدهد. انوشیروان طبیب آورد و ...
معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) در واکنش به حواشی روزهای اخیر در مورد این موسسه گفت: آنهایی که می گویند موسسه تنظیم و نشر باید از جامعه جمع شود در واقع فکر می کنند اندیشه حضرت امام(س) است که تمام شده و باید از سطح جامعه آن را جمع کرد.
از نجف کاروانی شامل حدود 80 دستگاه ماشین که سرنشینان آن را علما و روحانیون و تعدادی از مردم نجف تشکیل می دادند در قریه «خان نص» در 80 کیلومتری کربلا به استقبال امام آمدند. شهر نجف به مناسبت ورود امام جلوه دیگری داشت...
با وجود شباهت هایی که در آراء این دو بزرگ در مورد صادر اول مطرح است اما حضرت امام(س) سعی کرده اند ضمن پایبندی به دیدگاه عرفا و معرفی وجود منبسط به عنوان صادر اول به رفع اختلاف نظر موجود بین نظرات عرفا با دیگر مکاتب مختلف فکری بپردازند.
مبانی فلسفی و کلامی و عرفانی و بنیانهای فقهی شالوده های محکمی بوده اند تا امام از دریچه آنها مسائل نظام بین الملل را تحلیلگر باشند که خود این مبانی عنوان شده برگرفته از اسلام است.
محقق در این پایان نامه به ارزیابی فقهی نظریه جبران کاهش ارزش پول که از سوی فقهای معاصر مطرح شده و تطبیق آن بر مبنای نظری حضرت امام خمینی(س) می پردازد.
کتاب توحید از دیدگاه امام خمینی(س) به زبان اردو ترجمه و منتشر شد. کتاب توحید در دو جلد و 7 فصل، متضمن مباحث مهمی همچون براهین اثبات ذات باری تعالی، ذات و اسماء و صفات، امهات سبعه (علم، سمع، بصر، اراده، قدرت، حیات و کلام و تکلم) اسم اعظم و مباحثی پیرامون آن، توحید افعالی و توحید عبادی است و زوایای بسیاری را از این اصل دینی برای خواننده باز می کند.
یکی از ویژگی های ممتاز حضرت امام خمینی(س)، پرهیز ایشان از تعریف و تمجیدی بود که از وی می شد. ایشان با اظهارات غلوآمیز و موقعیت تراشی های نابجا در مسائل اجتماعی ولو برای شخص خود برخورد می کرد...
در ایران قانون حمایت از کودکان بی سرپرست مصوب اسفند ماه 1353 در جهت حمایت از این کودکان جریان فرزندخواندگی را هدایت می کند و متولی اجرای این قانون، سازمان بهزیستی می باشد.
امام راحل که خود اهل ورزش پیاده روی بودند در دیدارهایی که با ورزشکاران مختلف رشته های ورزشی داشتند، عموما توصیه هایی در جهت تقویت قوای عقلانی، دفاع از مملکت در برابر مخالفین، دورشدن ازافسردگی ها و پژمردگی ها ، خدمت به مملکت، مبارزه با نفس، اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، کسب افتخار ورزش و سربلندی، دفاع از مملکت به ورزشکاران داشتند...
خانه سرود انقلاب اسلامی با محوریت پیام تاریخی حضرت امام خمینی (س) اولین فراخوان سرود «بانگ انقلاب» را منتشر کرد.
یکی از مدرسان ادبیات دانشگاه تهران با بیان اینکه زنده یاد طاهره صفارزاده، شاعر اندیشه و بیداری است، گفت: این شاعر و مترجم قرآن پس از دیدار با امام(س) تحول روحی عجیبی پیدا کرد که تبلور آن را می توان در آثارش دید.
در اندیشه سیاسی امام خمینی(س)، دفاع و جنگ و به طور کلی امور نظامی بر اساس مبانی اسلامی هیچگاه در قالب تهاجم به دیگران و مورد هجوم و سلطه قرار دادن دیگر سرزمینها و مردمان و قتل نفوس و غارت اموال و منابع آنها مطرح نشده است.
یدالله صمدی از پیشنهاد ساخت یک سریال الف ویژه درباره زندگی شهید مطهری از سوی معاونت سیما خبر داد و اعلام کرد در سن 61 سالگی بسیار به ساخت سریال درباره این انسان اهل فتوت و عرفان علاقمند است و زندگی دور از سیاست او را می سازد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.