در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
افرادى که صلاحیت تشخیص احکام و معارف اسلامى را ندارند، آیات قرآن کریم و متون احادیث را به میل خود تفسیر کرده و با آن مکتبها تطبیق مى نمایند و توجه ندارند که مدارک فقه اسلامى بر اساسى مبتنى است که محتاج به درس و بحث و تحقیق طولانى است و با آن استدلالهاى مضحک و سطحى، و بدون توجه به ادله معارض و بررسى همه جانبه معارف بلندپایه و عمیق اسلامى را نمى توان به دست آورد و من انتظار دارم محیط مجلس خبرگان از چنین رویه اى به دور باشد.
جلسه کمیته امور جوانان، دانشگاهیان و فرهنگیان ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام (س) امروز چهارشنبه برگزار شد.
دریافت خبر بسیار فجیع به آتش کشیدن چند صد نفر هم وطنان ما با آن وضع حساب شده موجب تأثر و تأسف شدید گردید. من گمان نمى کنم هیچ مسلمانى بلکه انسانى دست به چنین فاجعه وحشیانه اى بزند جز آنان که به نظایر آن عادت نموده اند و خوى درندگى و وحشیگرى، آنان را از انسانیت بیرون برده باشد
من مدتهاست که وقتى مى بینم رادیو- تلویزیون را هر وقتى بازش مى کنم از من اسم مى برد، خوشم نمى آید. ما باید به مردم ارزش بدهیم، استقلال دهیم و خودمان کنار بایستیم و روى خیر و شرّ کارها نظارت کنیم. ولى اینکه تمام کارها دست ما باشد، رادیو- تلویزیون دست ماها باشد، اما آن بیچاره ها که کار مى کنند هیچ چیز دستشان نباشد، ولى ما که هیچ کاره هستیم دست ما باشد، به نظر من این صحیح نیست.
مسوول موسسه تنظیم و نشر آثار امام(س) در خمین گفت: این گروه با شنیدن توضیحاتی در مورد ویژگی های بیت تاریخی حضرت امام(س) ابراز خرسندی کردند و گفتند خوشحال هستیم که چنین مکانی برای شناخت بزرگترین شخصیت تاریخ معاصر وجود دارد. این گروه امام خمینی(س) را شخصیتی معنوی وتکرار نشدنی در طول تاریخ معاصر بیان کردند و افزودند وظیفه همه مسلمانان شناساندن بزرگ مرد تاریخ به نسل جوان است.
در یک کلام می توان گفت رمز موفقیت ما در اسارت، عشق به حضرت امام بود که بسیار وحدت آفرین بود؛ یعنی همان طور که در جبهه های جنگ، عشق به امام باعث تقویت روحیه رزمندگان می شد، این عشق از اول تا آخر اسارت هم موجب انسجام بچه ها، روحیه گرفتن آنها و استقامتشان می شد که به نوعی انقلاب ما را هم به دنیا معرفی می کرد.
امام خمینی (س) در دیدار با مسئولان موسسه اطلاعات در صبح روز 26 مرداد 1359 بیان داشتند: مطبوعات باید یک مدرسه سیار باشند تا مردم را از همه مسائل بخصوص مسائل روز آگاه نمایند، و به صورتى شایسته از انحرافات جلوگیرى کنند، و اگر کسى انحرافى دید با آرامش در رفع آن بکوشد.
فارسی آموزان شرکت کننده در هشتاد و دومین دوره دانش افزایی زبان فارسی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (س) با اهدای تاج گل، به مقام شامخ بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
ششمین اجلاس بین المللی مجمع جهانی اهل بیت از 24 الی 27 مرداد ماه 94 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال برگزاری است. در این اجلاس که با موضوع اهل بیت در حال انجام است، قریب به 700 مهمان خارجی از 70 کشور مسلمان دنیا شرکت دارند.
یک وقت بنا شد امام شب ها در منزل، مطالبی را با استفاده از روایات بفرمایند. همان موقع که امام چنین بنایی را گذاشتند، خبر آن در نجف به همه رسید. شب اول امام به بیرونی تشریف آوردند و کتاب «وسائل» خدمتشان تقدیم شد و ایشان چند روایت خواندند. تقریباً در حیاط جا نبود. من این را حدس می زنم، چون از خودشان نپرسیدم؛ ظاهراً آن جلسه یک شب یا دو شب بود. در مورد دو شب، تردید دارم ولی مسلم این است که شب سوم، امام تشریف نیاوردند.
شاعران، به واسطۀ حساسیت فراوان و نحوۀ نگرش متفاوت و دقیقتر نسبت به اطراف خویش، معیارهایى را در سنجش خویش برمى گزینند که با حواس و ابزارهاى عاطفى عام، قابل قیاس نیست. این معیارها که شاعران را در جرگه اى خاص قرار مى دهد، مى تواند به مانایى کلام و اندیشه انجامیده و ضمن تأثیرپذیرى از حال و هواى اطراف، در نحوۀ نگرش، تفکر و برخورد عام با مسائل جانبى خویش تأثیرگذار باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه آنچه امام خمینی(س) به جوانان نصحیت کرد توجه به شعار «ما می توانیم» بود، گفت: این شعار اساس پیشرفت کشور است. اگر مردم و مسئولین این شعار را باور نداشته باشند امکان ندارد ما به پیشرفت دست پیدا کنیم.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.