روایت امام خمینی: من نه از دولت عراق و نه از دولت کویت گلایه ای ندارم چون آنها ملتزم بودند به قراردادهایشان عمل کنند

«حرکت کردیم طرف کویت و به سرحد کویت که رسیدیم، بعد از یک چند دقیقه ای، که مثل اینکه حالا روابط بود با ایران، چه بود نمی دانم ـ گمانم این است که رابطه با ایران بود ـ آمد آن مأمور و گفت که نه، شما نمی توانید بروید کویت. من گفتم به او بگوئید که خوب، ما می رویم از اینجا به فرودگاه، از آنجا می رویم. گفت خیر، شما از همین جا که آمدید از همین جا باید برگردید. از همانجا برگشتیم ما به عراق.» (صحیفه امام، ج۱۰، ص ۱۹۶)

عناوین مطالب فرهنگ و جامعه

صدور انقلاب؛ سبکی که امام می پسندید

صدور انقلاب؛ سبکی که امام می پسندید

امام مسأله صدور انقلاب را در درجه اول به عنوان خصلت ذاتی یا اجتناب ‏ناپذیر انقلاب اسلامی معرفی می ‏نمایند. چرا که به لحاظ اسلامی بودن انقلاب و حضور میلیون ها مسلمان در اقصی نقاط گیتی که عزت و عظمت اسلام را همچون گمشده‏ ای محبوب جستجو می‏ کنند، اشاعه پیام رهایی ‏بخش و عزت‏ آفرین انقلاب اسلامی لزوماً موکول به اخذ تصمیم از جانب منادیان یا اجازه نشر از جانب مخالفان نیست.

حفظ آبروی مردم، توصیه جدی امام به مسئولان

حفظ آبروی مردم، توصیه جدی امام به مسئولان

در جمهوری اسلامی غیر از گروهک هایی که می‏ خواهند به اسلام و مسلمین ضرر و زیان بزنند، نباید دنبال عیب دیگران رفت. باید آبروی مردم را حفظ کنید و در هر مسئله‏ ای که پیش می‏ آید ببینید خدا چه می ‏گوید، که همان را انجام دهید.

فرمانی که جدی گرفته نشد!

فرمانی که جدی گرفته نشد!

آذرماه سال 1361 آنگاه که گزارش هایی از برخورد های برخی از انقلابیون به نام اسلام و انقلاب انجام می گرفت؛ حضرت امام خمینی (س) فرمانی را صادر کردند که بار دیگر چهره انسانی از اسلام را برای جهانیان و آیندگان به نمایش می گذاشت. آنچه که در پی می آید حاصل گفت و گویی تفصیلی با حضرت آیت الله سید حسین موسوی تبریزی دادستان وقت کل کشور درباره فرمان هشت ماده ای است که تقدیم حضور خوانندگان گرامی می شود.

 پیام هشت ماده ای حضرت امام توجه خاص به حقوق افراد جامعه دارد

پیام هشت ماده ای حضرت امام توجه خاص به حقوق افراد جامعه دارد

در تساوی حقوق شهروندی هم مصداقی در مورد آن حضرت وجود دارد. در دوره آن حضرت، ایشان اختلافی با یک یهودی داشتند؛ وقتی که برای حل مشکل به محکمه مراجعه کردند، هنگامی که وارد محکمه شدند قاضی گفت: سلام علیکم یا امیرالمومنین. حضرت علی (ع) فرمودند: من اینجا یک طرف دعوا هستم و شما نباید مرا اینگونه خطاب کنی...

تکلیف گرایی در نهضت حسینی(ع) و نهضت خمینی(س)

تکلیف گرایی در نهضت حسینی(ع) و نهضت خمینی(س)

امام خمینی حفظ نظام جمهوری اسلامی، حفظ وحدت اقشار جامعه، حضور در صحنه های حساس سیاسی را از تکالیف اجتماعی همۀ مردم می دانستند و در مواقع مختلف به تکلیف شرعی بودن این امور توجه می دادند.

نگاهی به عزاداری های حسینی

نگاهی به عزاداری های حسینی

بهترین پیشنهاد برای اصلاح و بهبود وضعیت عزاداریها، افزون بر بهره گرفتن از صدا و سیما و دستگاههای ارتباط جمعی و تأکید بر آشنایی با فلسفه عزاداری، ارائه راه حلهای صحیح بطور مثبت است. یعنی روش صحیح و درست به مردم و مداحان و ذاکرین و وعاظ ارائه شود و بطور هماهنگ در همه مجامع اهداف نهضت حماسه حسینی بازگو شود.

صفحه 11 از 13 < قبلی | 11 | 12 | 13