دکتر محمد رجبی:
ما از طریق یکی از دوستان هماهنگ کردیم که حقیقت وقایع جاری را به امام منعکس نمایند. ایشان به پاریس عزیمت کردند. وقتی برگشتند، از مرحوم خلیلی پرسیدیم: آیا مطالب را به حضرت امام منتقل کرده اید؟ گفتند: بله، حضرت امام از تمام اخبار کشور دقیقا اطلاع داشتند، زیرا از یک کانال خاص اخبار را نمی گیرند، بلکه از کانال های متعدد خبر را دریافت می کنند .
دوشنبه, ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۵
سخنرانی در جمع بانوان سازمان حمایت از خانواده ها (توطئه علیه اسلام)
یکشنبه, ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱:۰
دکتر ببوک علیزاده بررسی کرد:
همه جنبش های عرفانی نوپدید، سکولار هستند؛ یعنی کاری، نفیا واثباتا، به دین ندارند. از همین رو هرگز جاذبه ی عرفان های دینی همچون عرفان اسلامی، عرفان مسیحی و عرفان یهودی را نخواهند داشت؛ چراکه عرفان های دینی، به یک امرفطری فوق العاده قوی، یعنی خدا جویی وخدا پرستی، تمسک می جویند
شنبه, ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰
من انتظار دارم که وحدت کلمه خود را حفظ و در انتخاب وکلاى خود رضاى حق را بر رضاى خود مقدّم دارید.
شنبه, ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۹
درس گفتارهای آداب الصلواة/3
یحیی بونو در این گفتار به حرکت جوهری ملا صدرا می پردازد و تفاوت آن با سایر نظراتی که وجود دارد. این بحث بسیار مهم است چرا که به حقیقت وجود انسان و نسبت آن با نفس و بدن مربوط می شود. ملاصدرا به دلیلی که بونو می گوید متوجه نکته ای می شود که گذشتگان از عرفا به آن توجه نداشتند.
دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
شماره 2 و 3، فصلنامه سیاسی "اندیشه سیاسی در اسلام" ویژه زمستان و بهار 94-93، مشتمل بر مقالات تخصصی سیاسی ، توسط پژوهشکده امام خمینی (س) و انقلاب اسلامی، به چاپ رسید.
یکشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۴
شماره دو و سه، فصلنامه علمی، فرهنگی، تاریخی، سیاسی "ژرفا پژوه" ویژه زمستان و بهار 94-93، مشتمل بر مقالات تخصصی، توسط پژوهشکده امام خمینی (س) و انقلاب اسلامی، به چاپ رسید.
یکشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۱
شماره نود و سه، فصلنامه فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی "حضور" ویژه تابستان 94، در چهار بخش مقالات، گفتگوها، ادب و هنر، اخبار و گزارش ها منتشر شد.
یکشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۹
هیجان مردمی با وحدت و یکدلی زنان و مردان وکودکان، فقیر و غنی همه و همه با تبریک و شادباش همراه بود. شور و هیجان آمیخته با خشم انقلابی، صحنه هایی به یادماندنی در تاریخ انقلاب اسلامی خلق کرد. مجسمه های شاهان یکی پس از دیگری در مقابل خشم مردم تسلیم شده و از بالای ساختمانها و معابر عمومی بر زمین می افتاد. در میدان سپاه مردم مجسمه بزرگ شاه را بر زمین انداخته، به دنبال خود بر روی زمین می کشیدند. اینک با فرار شاه همه چیز تمام شده، و پیروزی قطعی است. شاه با این بهانه که «خسته ام و نیاز به استراحت دارم ...» کشور را ترک کرد. در مراسم بدرقه او کسی جز شاپور بختیار و تنی چند از افسران گارد شاهنشاهی حضور نداشتند. با خروج شاه از ایران، امام خمینی (س) تصمیم گرفتند که به میهن اسلامی بازگردند. بی شک این پیروزی نام رهبر آن را درمیان برجسته ترین و نامدارترین انسانهای این قرن قرار داد. محمد رضا شاه سه روز پس از تشکیل شورای سلطنت به همراه همسر و خانواده خویش در حالی ایران را برای همیشه ترک نمود که به شدت می گریست.
شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
یکی از مهمترین وظایف اولیه جمعی که پس از سقوط شاه مسئولیت امور را به دست می گیرند، فراهم کردن شرایط انتخابات آزاد است که به هیچ وجه اعمال قدرت و نفوذ از هیچ طبقه و گروهی در انتخابات نباشد.
شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰
سخنرانی در بهشت زهرا (غیر قانونی بودن مجلس و رژیم)
شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
آن چنان که گفته اند، عرفان اسلامی دو رکن رکین دارد؛ اول مسئله توحید که ذیل مباحث وحدت شخصی وحود سامان می یاید و دیگر موحد، که مسئله انسان کامل، راوی آن است. ویلیام چیتیک، عرفان شناس معاصر، معتقد است که اگر چه که از کتاب های محی الدین عربی، می توان وحدت وجود را دریافت اما این واژه در هیچ کدام از آثار وی به کار نرفته است. به اعتقاد وی، مسئله اصلی ابن عربی انسان کامل است.
یکشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۰
جهان شناسی عرفانی امام خمینی/5
ماجرای انسان کامل به اعتقاد امام، از حضرت واحدیت آغاز می گردد. آن جا که به دلیل تجلّی مقام احدیت، اسماء و صفات خداوند پدید آمدند. در میان این اسماء و صفات، اسم اعظم الله به دلیل جامع بودن بر همه ی آن ها برتری یافت...
یکشنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
درسی از امام خمینی(س)/به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص)
دوشنبه, ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۱
سخنرانی در جمع مسئولان نظام (بازتاب و تأثیر ولادت حضرت رسول در جهان)
یکشنبه, ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۲
معنای عشق در گفت و گو با دکتر اصغر میرجمال/2
امام(ره) تنها عارفی هستند که در تاریخ عرفان اسلامی ما با تکیه بر آراء عرفانی و رابطه ی عاشقانه ی انسان با خدا برمبنای اصل وحدت وجود، توانستند سیاستی را پابه گذاری نمایند که در پی حاکمیت جلوه ای از جلوه های بی کران حضرت حق یعنی ولایت الهی است و این تلاش امام(ره) است که نظریه ی ولایت فقیه ایشان را هم حتی عرفانی می کند و از ولی فقیه چهره ای و جلوه ای ارائه می دهند که هم سیاست مقتدرانه حضرت ختمی مرتبت(ص) و علی بن ابیطالب را نشان می دهد و هم سلوک عارفانه و زاهدانه و عاشقانه ی پیامبر(ص) و علی بن ابیطالب(ع) را متجلی می سازد.
شنبه, ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
چهارشنبه, ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۸
درس گفتارهای تفسیر کتاب شرح حدیث جنود عقل و جهل امام خمینی(س)/ «7»
امام خمینی(س) حدیث ثقلین را که در اول وصیت نامه خود می نویسند، متعلق به همه ی بشر دانسته و توجه می دهند که مضمون این حدیث، بر جدایی ناپذیری قرآن و عترت(پیامبر و اهل بیت ایشان) اشاره دارد و آن دو را لازم و ملزوم یکدیگر می داند؛ به طوری که اگر به یکی از آن ها ظلم شود، به دیگری نیز ظلم شده است و اگر یکی مهجور باشد، دیگری نیز مهجور خواهد بود.
چهارشنبه, ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰
دیدار خبرنگاران با امام در مدرسه علوی
سه شنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
دیدار مردم با امام در مدرسه علوی
سه شنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
دیدار رجایی با امام در جماران
سه شنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
دیدار هیات دولت رجایی با امام در جماران
سه شنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۸
امام در پای صندوق رای گیری انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی در جماران
سه شنبه, ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
معنای عشق در گفت و گو با دکتر اصغر میرجمال/1
در سنت عرفانی عارفان مسلمان، جهان هستی را جلوه و تجلّی حضرت عشق می دانند. وقتی حضرت عشق، که از هرگونه تعیّن و تقیّدی پاک و منزه است در چهره های گوناگون ظهور می یابد و در شئوناتی از شئون خویش ظاهر می شود جهان هستی متظاهر می شود. از جمله شئونات حضرت عشق، دو شأن عاشق و معشوق است که جنبه مظهریت و مرآتیت حضرت عشق هستند.
چهارشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲:۰
درس گفتارهای آداب الصلوة«2»
باید گفته شود اولین نمازی که پیامبر به جا آوردند، در شب معراج و در ،قاب قوسین او ادنی، و مستقیما در مقابل پروردگار و بدون آموزش جبرئیل بود. ذکر این نکته ضروری است که با وجود آن که زمان ادای نماز پیامبر، همان طور که بیان گردید در شب بود، ولی ایشان نماز ظهر به جای آوردند. اما علت این امر چیست؟ معراج پیامبر به معنای بازگشت به همان زمان استوای حقیقت محمدیه است و همان طور که بیان گردید، آن زمان، مقام ظهر است؛ ولو سفر پیامبر، سفری در باطن وجود باشد.
سه شنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵
درسی از امام خمینی به مناسبت سالروز صدور فرمان هشت ماده ای
فرمان هشت ماده ای امام (س) وقتی اهمیتی مضاعف و بیشتر می یابد که بدانیم این فرمان در بحبوحه عملیات های تروریستی و اوج ناامنی گروه هایی نظیر سازمان مجاهدین خلق( منافقین) و از سوی دیگر جنگ تحمیلی صدام صادر شد و امام در آن خواستار رعایت حقوق شهروندی و حفظ حیثیت افراد شدند.
یکشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۷
واکنش سفیر اسبق ایران در عراق به سناریویی کذب که بارها در تلگرام و شبکه های اجتماعی بازنشر شد:
دعایی: سناریو از جوانب مختلف مخدوش است. مدعی شدند، سال ٥٩ من حامل پیام صدام هستم.درحالی که سال ٥٩ من سفیر نبودم. مدعی اند صدام مرا احضار کرده، درحالی که من با صدام ملاقاتی نداشتم و در همان حد تشریفاتی بوده است...
یکشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱
یکشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۳
پاسخ سفیر اسبق ایران در عراق به ادعایی درباره پیام صدام به امام خمینی:
من اخیرا شیطنتی را احساس کرده ام که برخی رسانه های مجازی به آن دامن می زنند و ادعایی را مطرح می کردند که صدام برای مذاکره اعلام آمادگی کرده بوده است یا خودش به ایران بیاید و من به اتفاق مرحوم بهشتی و مرحوم بازرگان خدمت امام رفتیم و امام بدون مطالعه این پیشنهاد را رد کردند و من گریه کردم که این موضوع صحت ندارد.
یکشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
واکنش دعایی به سناریویی کذب که بارها در تلگرام و شبکه های اجتماعی بازنشر شد:
یکشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۹