• اخلاق و عرفان
امام خمینی برای تمام رهبران مسلمان الگو بود/ امروز ایران، مهد انقلاب اسلامی است که با خون شاگردان امام خمینی آبیاری شده است

سراج الحق – رئیس حزب جماعت اسلامی پاکستان در دفتر یادبود حسینیه جماران در مورد امام خمینی (س) نوشت: ایشان یک عالم بودند، یک رهبر بودند، یک مربی بودند، انقلابی بودند، مجاهد بودند، به تنهایی یک لشکر بودند.

فرمان امام خمینی مبنی بر تاسیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار آن حضرت
در آستانه سالروز تأسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)

فرمان امام خمینی مبنی بر تاسیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار آن حضرت

شما را بحمدالله تعالی در مسائل سیاسی و اجتماعی صاحب نظر می دانم و در تمامی فراز و نشیب ها در کنار من بوده ‏ای و هستی و با صداقت و کیاست امور سیاسی و اجتماعی اینجانب را متصدی هستی.

جایگاه ارتباطات اجتماعی از دیدگاه امام خمینی

جایگاه ارتباطات اجتماعی از دیدگاه امام خمینی

در زمینۀ تطبیق نقشهای آرمانی مطبوعات و سایر رسانه ها - نقش خبری، نقش راهنمایی، نقش آموزش، نقش تفریحی - با دیدگاههای حضرت امام، باید گفت این نقشها در وضعیت آرمانی خود کاملاً با اندیشه های حضرت امام تطبیق دارد الا اینکه آن حضرت بر نقش آموزشی و ارشادی رسانه ها بیشتر تأکید می کند و نقش راهنمایی و رهبری را نیز امری دو سویه می داند. یعنی روزنامه نگاران و متصدیان رسانه ها بایستی هم از مردم کشور خود راهنمایی بگیرند و در جهت آرمانها و اهداف آنان حرکت کنند و هم در این جهت آنان را راهنمایی و ارشاد نمایند.

بازدید  70 هزار گردشگر داخلی و خارجی از اماکن منتسب به امام خمینی(س) در ایام نوروز

بازدید 70 هزار گردشگر داخلی و خارجی از اماکن منتسب به امام خمینی(س) در ایام نوروز

معاون فرهنگی و هنری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی گفت: بیش از هفتاد هزار گردشگر داخلی و خارجی در ایام نوروز 94 از اماکن منتسب به حضرت امام در قم، جماران و خمین بازدید کردند.

نامه ‏ای به امام عزیزم

بازخوانی نامه یک دانش آموز دبستانی به حضرت امام (س)؛

نامه ‏ای به امام عزیزم

امام، من خیلی دوست دارم به جبهه بروم و خیلی هم اصرار می‏ کردم، ولی این مدیر خوبی که دارم یک روز سرکلاس ما آمد و گفت مدرسه هم یک سنگر است، سنگرها را حفظ کنید؛ و من از وقتی این حرف را شنیدم خیلی درس می‏ خوانم و دیگر به فکر جبهه رفتن کم افتادم؛ ولی به جبهه به اندازه توانایی خود کمک می‏ کنم.

ماجرای نخستین چاپ تحریر الوسیله امام در نجف اشرف

ماجرای نخستین چاپ تحریر الوسیله امام در نجف اشرف

امام ابا داشتند از اینکه مطرح شوند، لذا وقتی که تحریرالوسیله ایشان برای‏ اولین بار در نجف چاپ شد روی جلد آن عناوینی نوشتند مانند تألیف علامه، علم‏ الحوزه آیت ‏الله العظمی فی الارضین، فی العالمین، زعیم الحوزات العلمیه و ایشان به‏ مجرد اینکه روی جلد، این تعبیرات را دیدند دستور دادند که این عبارت را پاک‏ کنید.

همایش بزرگداشت بانوی بزرگ انقلاب اسلامی 22 فروردین ماه 94 برگزار می شود

همایش بزرگداشت بانوی بزرگ انقلاب اسلامی 22 فروردین ماه 94 برگزار می شود

معاون اول رئیس جمهور برگزاری همایش تجلیل از بانو خدیجه ثقفی همسر گرانقدر امام خمینی(س) را کاری بزرگ و پراهمیت توصیف کرد و گفت: حضرت امام و بیت ایشان حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارند و معتقدم انجام کاری که به نام امام و بیت ایشان باشد، افتخارآمیز است.

سفارش حضرت امام(س) الگویی برای جامعه اسلامی

سفارش حضرت امام(س) الگویی برای جامعه اسلامی

خوب است برای طلبه‏ ها منزل درست کنند، منتها بتدریج و بی‏ اسم و بی ‏سر و صدا؛ یعنی ده تا ده تا درست شود، البته با تعجیل، و راجع به مخارج آن، این جانب از قم و آنچه وسیله آقای عبد اللَّه اسلامی از تهران است چیزی نمی‏ خواهم بلکه در صورت اقدام و لزوم به وکلای تهران می‏ گویم بدهند.

امام خمینی پس از بازگشت به قم کجا اقامت گزیدند

امام خمینی پس از بازگشت به قم کجا اقامت گزیدند

حجت الاسلام اشراقی داماد بزرگ امام خمینی در این کوچه زندگی می کرد و در همسایگی او، ساختمان منزل آیت الله محمد یزدی از شاگردان قدیمی امام واقع بود. آقای اشراقی به حضرت امام پیشنهاد کرد که این کوچه را برای اقامت انتخاب کنند زیرا وجود محوطه وسیع نزدیک آن، فضای مناسب و کافی برای جمعیت دیدار کننده است و این ازدحام مزاحمتی برای مردم و همسایگان فراهم نمی کند.

خاطرات نزدیکان حضرت امام از نخستین روزهای بازگشت ایشان به قم

خاطرات نزدیکان حضرت امام از نخستین روزهای بازگشت ایشان به قم

احساسات پاک و صمیمانۀ مردم و امام در حدی بود که در قم و جماران، روزهای اول کار به جایی رسید که بعضی از همسایگان امام از کثرت جمعیت نمی توانستند به خانه های خودشان بروند و بعضی مواقع به وسیلۀ نردبان رفت و آمد می کردند.

امامی که باید بهتر شناخت

خاطره ای از مرحوم حجت الاسلام سید احمد خمینی؛

امامی که باید بهتر شناخت

حضرت امام خمینی در نامه ای به فرزندشان سید احمد ایشان را از انجام امور تبلیغی به نفع امام در حوزه منع کردند و نوشتند: مطلبی که از قم اطلاع رسیده است آن است که شما و آقای ربانی در نظر دارید برای صد نفر شهریه خصوصی قرار دهید؛ به این منظور که در خانه رفت و آمد زیاد شود. خیلی از شما تعجب می‏ کنم که باز مرا نشناخته ‏اید! من هیچ وقت از این اعمال خلاف انسانی میل ندارم مرتکب شوم و نه شماها مرتکب شوید.

ژاکتی برای امام

ژاکتی برای امام

راستی این چه روزی است. فکر می‏ کنم خواب می ‏بینم و اصلًا باورم نمی ‏شود چنین روزی را که امام، این پیر جماران، نامه ‏ام را بخواند و هدیه ناقابلم را بپذیرد. ای خدا من، می ‏توانم این سعادت را داشته باشم!؟ امام عزیز، اینک با پول خود و با دست خود برایت ژاکتی بافتم به این امید که وسیله ‏ای باشد در قیامت شاهد بگیرم که ای خدا، من امام عزیز را و نایب امام زمانت را دوست دارم. تو روا مدار دستی که برای این امام ژاکت بافته از درگاهت ناامید برگردد.

نامه صمیمانه دانش آموزان دبستانی به حضرت امام

نامه صمیمانه دانش آموزان دبستانی به حضرت امام

امیدواریم که سلام گرم ما را بپذیرید و وجودتان از هر گونه بیماری و ناراحتی دور باشد. ما می‏ خواستیم همان طور که در کتاب تعلیمات دینی و اخلاق کلاس پنجم بود، نامه ‏ای به شما بنویسیم و مانند امام محمد تقی(ع) که فرماندار سیستان را نصیحت کرده بود، شما را نصیحت کنیم. اما متوجه شدیم که این کار، اشتباه بزرگی است و گناه دارد؛ چون شما خود شخصی بزرگ و با تقوا و پرهیزکارید.

امام گفتند شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟

اولین دیدار مرحوم سیدصادق طباطبایی با حضرت امام در نجف:

امام گفتند شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟

من با یک التهاب و یک حالت روحی خاصی رفتم داخل اتاق امام و معانقه کردم و نشستم. ایشان یک نگاهی به من کردند و گفتند شما آقا صادق هستید یا آقا جواد؟! من از حافظه و حضور ذهن ایشان خیلی تعجب کردم گفتم ماشاء الله! و سپس به ایشان گفتم به چه دلیل خودم را معرفی نکرده بودم. برخورد به یاد ماندنی و جالبی بود.

مروری بر برخی از دیدگاه های فقهی امام  خمینی(س)

مروری بر برخی از دیدگاه های فقهی امام خمینی(س)

یکی از مسائلی که در حول و حوش فعالیت های مجلس خبرگان مطرح شد شایعه تصویب قوانینی بر ضد زنان در آن مجلس بود. قضیه از این قرار بود که گروهی از عناصر ضد انقلاب به همراه جمعی از گروه های معاند ـ که می‏ کوشیدند از هر وسیله‏ ای، عاملی برای ایجاد آشوب و جنجال درست کنند ـ با انتشار بیانیه‏ ای (در تاریخ 6 آبان 1358)، مجلس خبرگان را متهم کردند که درباره مسائل مربوط به طلاق و ازدواج و حقوق زن و مرد، قوانینی به ضرر زنان تصویب کرده است.

صفحه 19 از 26 < قبلی | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | بعدی >