مجله کودک 40 صفحه 15
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 40 صفحه 15

کم کم طعمهای مختلف هم به بستنی اضافه شد. از سال 1930 میلادی (72سال پیش) ساخت بستنی با اختراع مادهای به نام«یخ خشک» آسانتر شد. یخ خشک همان قطعات جامد دی اکسید کربن است که از این زمان به بعد به سرد کردن بستنی در هنگام ساخته شدن کمک زیادی میکرد. بستنی همان طور که مورد علاقه انسان است، محل مناسبی بـرای زندگی میکروبها و باکتریها هم هست. شیر که مادهی اصلی سـازنده بستنی است، میتواند به سـرعت با باکتریهای بیماریزا آلوده شود. باکتریهای ایجاد کننده حصبه و تب مالت از بهترین میکروبهای آلوده کنندهی شیر و بستنی هستند که هر سال در تابستان باعث بیماری میشوند. نوعی باکتری هم وجود دارد که اگر در شیر یا بستنی درست شده از آن شیر وجود داشته باشد، باعث اسهال و استفراغ میشود. به این باکتری«ئی کولی» میگویند. در قرن گذشته بستنی به سرعت در همه جهان طرفدار پیدا کرد؛ به طوری که امروزه فقط در آمریکا در طول یکسال 2میلیون میلیون گالن بستنی مصرف میشود!

مجلات دوست کودکانمجله کودک 40صفحه 15