در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم...
حضرت امام خمینی(س) در روز بیست و سوم خرداد سال 1330 هجری شمسی نگارش رساله «الاستصحاب» را به پاارن رساندند.
امام(س) گفتند «من همیشه شماها را دعا می کنم» ایام جنگ بود من به ایشان گفتم «مرا نصیحتی بکنید» امام(س) فرمودند «خوب بجنگید و خوب جلو بروید» هدیه ای از ایشان خواستم، به حاج احمد آقا گفتند و ایشان عکسی برای من آوردند و امام(ره) پشت آن را امضا و به من دادند
نخستین ویژگی انسان کامل به حسب مراتب وجودی مظهریت او برای اسم الله اعظم است که عین ثابت او در میان تمامی اعیان ثابته عالم وجود برای این امر برگزیده و این شایستگی به او اعطا شده است
امام خمینی(س) موفق ترین خانواده را خانه کوچک فاطمه - سلام اللَّه علیها- می دانند که در آن خانه افرادی تربیت شدند که تمام قدرت حق تعالى را تجلى دادند و خدمت هایى کردند که همه بشر را به اعجاب درآورده است
رییس سابق سازمان محیط زیست کشور گفت: به نظر من بی عقلی و جهل این شرایط را به وجود آورد ما نه به اسلام عمل کردیم نه به قواعد علمی جهان. اگر راه و شیوه امام ادامه پیدا می کرد الان به اینجا نمی رسیدیم. امام با کمال دقت و جدیت شرایط محیط زیست را پیگیری می کرد.
امام بعد از انقلاب باب های جدیدی را گشودند و حرف های تازه ای را مطرح کردند که خیلی قابل توجه و تأمل بود. اما آیا واقعاً بعد از ارتحال حضرت امام، این مسائل در جامعه پیگیری شد؟
به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام راحل(س) سمینار «نقش امام خمینی(س) در بیداری اسلامی مسلمانان جهان معاصر» در دانشگاه پیشاور برگزار شد.
هر وقت در درس اخلاق اسم مبارک خداوند ـ تبارک و تعالى ـ را مى برد کانه چیزى گلوگیرش مى شد و نمى توانست کلام خود را بلاواسطه دنبال کند. به نظر حقیر گویا ایشان مشمول این آیه شریفه بود: «اِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذینَ اِذَا ذُکِرَ اللّه ُ وَ جِلَتْ قُلُوبُهُمْ»
امروز که بسیارى از جوانان و اندیشمندان در فضاى آزاد کشور اسلامى مان احساس مى کنند که مى توانند اندیشه هاى خود را در موضوعات و مسائل مختلف اسلامى بیان دارند، با روى گشاده و آغوش باز حرفهاى آنان را بشنوند.
عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(س) گفت: امام پیرو این سخن پیامبر گرامی اسلام بودند که علم را بگیرید حتی اگر از اهل نفاق باشد. امام غرب و تمدن غرب را به طور کلی رد نمی کردند و از چهره های مذهبی نبودند که کل تمدن غرب را رد کنند، بلکه دستاورد های علمی فناوری و فکری در دنیای غرب را می پذیرفتند.
حماسه ها و حضور پرشور جوانان در ادوار انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس از ویژگی های برجسته نهضت امام بوده است. در مراسم امسال نیز اکثر زائران را جوانانی تشکیل می دادند که طبعاً دوران حیات امام درک نکرده اند اما به درستی راه نورانی او ایمانی استوار دارند.
همایش «امام خمینی(س)؛ ماندگارترین چهره روحانی و معنوی امت اسلامی» روز یکشنبه در تایلند برگزار شد.
کتاب امام خمینی رهیر اصول و اهداف شامل مجموعه مقالات و خاطراتی از نهضت اسلامی در بیست و یکمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام توسط نشر عروج منتشر شد.
در چنین شرایطى که آیت اللّه حکیم، ممنوع الملاقات بود و کسى جرأت نزدیک شدن به بیت ایشان را نداشت، حاج آقا مصطفى از اولین افرادى بود که پس از بازگرداندن آقاى حکیم از بغداد به کوفه، به دیدار وى رفت. این دیدار براى حزب بعث قابل چشم پوشى نبود.
من قتل فجیع این سید بزرگوار و عالم فداکار را- که براى حفظ مصالح مسلمین و خدمت به اسلام جان خود را از دست داد- به ملت اسلام عموماً و خصوصاً به ملت ایران تعزیت مى دهم و از خداوند متعال رفع شرّ دستگاه جبار و عمال کثیف استعمار را مسئلت مى نمایم.
فعال سیاسی آمریکایی نقش امام خمینی(س) در زنده کردن مساله فلسطین در سطح جهان اسلام را مهمترین میراث بنیانگذار جمهوری اسلامی دانست و گفت:مردم فلسطین ایشان را به دلیل خدمت بزرگی که به قضیه فلسطین کرد از یاد نخواهند برد.
با انعقاد تفاهم نامه با میراث فرهنگی استان مرکزی و نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در شهر خمین، ثبت ملی آثار منتسب به امام(س) تسریع می شود.
یکی از علمای بحرین از امام راحل(س) به عنوان معجزه معاصر و عامل رعب و وحشت مستکبران یاد کرد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.