۱۹ آبان ۱۳۴۳ ش (۵ رجب ۱۳۸۴ ق) در تقویم زندگی امام خمینی از این جهت اهمیت دارد که ایشان با حضور بر سر مزار چهل تن از علمایی که توسط آتاتورک (مؤسس کشور ترکیه) به شهادت رسیدند، نسبت به آنان ادای احترام فرمود.
در بررسی نظرات و پاسخ های شرعی که امام خمینی(س) در باره حجاب و عفاف برای جامعه ما به یادگار گذاشته اند، این مفهوم قابل بررسی و ارائه است که برتری مراتب و درجات حجاب تأثیر بیشتری بر معنویّت و دینداری فرد و جامعه خواهد گذاشت و هرچه حجاب فردی و اجتماعی، متعالی باشد، تقدّس و حرمت اخلاقی و رشد و تعالی جامعه اسلامی بیشتر خواهد بود.
همه پرسی در کلیه شهرهای کشور برای تثبیت نظام جمهوری اسلامی برگزار شد، صندوق های سیار به بیمارستان ها و مراکز نظامی نیز فرستاده شدند. روز دوازدهم فروردین نتایج انتخابات اعلام و جمهوری اسلامی با رای مردم به تصویب رسید.
خلقت حکیمانه الهی و آفریدن انسان به هدف معرفت و عبودیت برنامه سیر و سلوک و خودسازی و « شدن» را به همراه دارد که عظمت و زیبایی و حیرت را باهم در خود جمع کرده است.
مهمترین اثر گناه در دل است، گناه، دل را ویران، تباه و نابود می کند، رجوع و بازگشت نیز باید از همین مکان آغاز شده، در همینجا ببالد و تحقق یابد توضیح اینکه وقتی انسان به آثار شوم و ویرانگر گناه می نگرد و می بیند که چه پیامدهای مهیب و بزرگی داشته است و او را تا مرز هلاکت رسانیده است با تفکر و تأمل عظمت مطلب را درک می کند، سینه اش بدرد آمده و می سوزد...
خانم زن بسیار خوب و شایسته و قابل احترامی بودند و همه خصوصیاتی که یک خانم با شخصیت باید داشته باشد، ایشان دارا بودند... خانم تا کلاس هشتم درس خوانده بود، زبان فرانسه را هم یک خانمی بوده که می آمده و به خانم یاد میداده و خانم کلمات فرانسه را حفظ کرده بودند. خانم اهل شعر و ادب بود و ذوق خوبی در این مسائل داشت.
ذات مقدس حق عمیق ترین حقایق هستی را در جامه ی «احسن الحدیث» در اختیار بشر نهاده است. جایگاه مهم و محوری مصحَف شریف، در سپهر اندیشه و فکر اسلامی و دینی، و نیز نقش مؤثر آن در شکل دهی ساختار فکری اندیشمند مسلمان، تأمل و تفکر درباره جایگاه این کتاب آسمانی را در اندیشه امام خمینی (در قامت مهم ترین احیاگر اندیشه اسلامی در قرن چهاردهم) لازم و ضروری می سازد.
حضرت امام خمینی(س) در نوروز جلوس داشتند و تبریک می گفتند و تبریک دیگران را می پذیرفتند و در پیام تلویزیونی خود دعای معروف «یا مقلب القلوب والابصار...» را می خواندند.
در چهارم فروردین سال ۵۱ و در روزگاری که امام خمینی در تبعید در عراق بودند، در نامه ای به مرحوم حاج احمد آقا بر دادن عیدی به خانواده تاکید و میزان آن را نیز مشخص کردند
فَانْظُرْ إِلَیٰ آثَارِ رَحْمَتِ اللَّهِ کَیْفَ یُحْیِی الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا ۚ إِنَّ ذَٰلِکَ لَمُحْیِی الْمَوْتَیٰ ۖ وَهُوَ عَلَیٰ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ
مراسم تحویل سال ۱۴۰۲ در روز دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ ساعاتی قبل از تحویل سال نو در صحن اصلی آستان مقدس امام (ره)، باحضور اعضای بیت امام(ره)، دوستداران امام راحل(ره) و زائرین مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.
امسال سالی است که باید امنیت به ایران باز گردد و مردم شریف در کمال آسایش، زندگی نمایند.
مراسم بزرگداشت چهاردهمین سالگرد رحلت همسر گرامی امام و بیست و هشتمین سالگرد ارتحال حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی، با حضور اعضای بیت حضرت امام و جمعی از شخصیت های سیاسی در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
فرزند عزیز امام حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی (قدس سره) شخصیتی با ابعاد متنوع علمی اخلاقی و اندیشه ای داشته است؛ یکی از ابعاد شخصیت او بعد سیاسی مبارزاتی او بوده که در مقاله پیش رو سعی شده با معتبرترین گزارشات و روایات هم رزمان او اندکی از کارنامه پربار و مخلصانه او در دوران غربت مبارزات نهضت امام خمینی، بیان شود.
خانه موزه های امام خمینی در شهرهای خمین، قم، تهران و نجف در تعطیلات نوروز 1402 میزبان گردشگران نوروزی خواهند بود.
باید دوباره به این آموزه های دوری از کاخ نشینی برگردیم و اگر از این آموزه ها و هشدارهای امام غفلت کنیم، دچار بلیه می شویم. امام خمینی تأکید می کند که خوی کاخ نشینی بد است و نه خود کاخ نشینی؛ اما خود این کاخ نشینی آن خوی را به همراه می آورد
مراسم سیزدهمین سالگرد رحلت همسر گرامی حضرت امام خمینی (س) و بیست وهشتمین سالگرد ارتحال مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی (ره) در حرم مطهر امام راحل برگزار می شود.
امام خمینی: ما با تمام دولت ها، در صورتی که دخالت در امور داخلی ما نکنند و برای ما احترام متقابل قائل باشند، با احترام رفتار می کنیم
امام خمینی به دنبال جنبه عینی و عملی پیدا کردن فقه و اجتهاد بود. ایشان اجتهاد پویا و فقه جواهری را همان رویکرد صحیح استنباط و اجتهاد می خواند و می فرماید: «در مورد دروس تحصیل و تحقیق حوزه ها اینجانب معتقد به فقه سنّتی و اجتهاد جواهری هستم و تخلّف از آن را جایز نمی دانم. اجتهاد به همان سبک صحیح است، ولی این بدان معنا نیست که فقه اسلام پویا نیست. زمان و مکان هر دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.