امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
صریحاً عرض میکنم این انتشار بر خلاف صلاح اسلام و حوزه علمیه و خلاف صلاح خود جنابعالی است. من میل ندارم آقایان هتک شوند. من میل ندارم حوزه علمیه قم این قدر سبک و بی ارزش در بین دولت و ملت قلمداد شود. با هر وسیله ای هست از طبع و انتشار این امر جلوگیری کنید تا خود دولت انتشار دهد. الآن تلفن کنید مطبعه طبع نکند و یا منتشر نکنند
میزگرد علمی «جایگاه مجلس در جمهوری اسلامی ایران» بعد از ظهر فردا(چهارشنبه ۹ آذر ماه) در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
هشتم آذر ماه سال ۶۰ بود. قرار بود که نیروهای سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با هم عملیاتی را برای فتح بستان آغاز کنند. عملیاتی که بعدها افتخار دومین عملیات موفق پس از ثامن الائمه(ع) را نصیب خود کرد. اما چرا طریق القدس؟ بستان کجا و قدس کجا؟
همایش «امام خمینی(س)، انقلاب اسلامی و سیاست الهیه در حکمت متعالیه» بعد از ظهر فردا(چهارشنبه ۹ آذر ماه) در حرم امام برگزار می شود.
این عکس به تشییع جنازه شهید بزرگوار آیت الله سیدمصطفی خمینی مربوط می باشد و حضرت امام در «جامع بهبهانی های نجف» حضور دارد در حالی که آیت الله سیدمحمدمهدی خرسان و آیت الله سیدصالح بکاء درجوار امام بر روی نیمکت نشسته اند.
استبداد ساخت سیاسی است با این ویژگی ها: نبودن حدود سنتی یا قانونی برای قدرت حکومت، وسعت دامنه قدرت خودسرانه ای که به کار برده می شود. استبداد، یکه سالاری، اتوکراسی و دسپوتیسم مفاهیم مترادفی هستند، اما یکسره یکی نیستند. همچنان که رژیم فراگیر توتالیتر استبدادی است اما هر رژیم استبدادی فراگیر توتالیتر نیست.
اینکه حضرت امام همواره بر تفکر بسیجی تاکید می فرمودند این بود که فرهنگ بسیجی آمیخته با فرهنگ انقلاب اسلامی است و بسیج بعنوان یک تفکر و فرهنگ پیشرو که دل های آگاه و انگیزه های الهی و والای مردم شریف ایران را در مسیر حیات طیبه همسو و متحد کرد و حرکت مقدسی را سامان بخشید و در دوران دفاع مقدس روح بسیجی که در کالبد و پیکر جامعه اسلامی ما دمیده شد، برگرفته از عشق ثارالهی بود که در همه عرصه های جهاد و ایثار و صبر و مقاومت و جهاد فی سبیل الله بوده و پیروزی را عینیت بخشید و از این منظر بود که معمار بزرگ انقلاب اسلامی تاکید فرمود؛ اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنینانداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید
تشکیل بسیج در نظام جمهوری اسلامی ایران یقیناً از برکات و الطاف جلیۀ خداوند تعالی بود که بر ملت عزیز و انقلاب اسلامی ایران ارزانی شد.
امام قطعا می دانست که بیست میلیون جوان الزاما مومن و متعهد به معنای رایج نیستند؛ اما این کلام منجر به ساخت یک نهاد کاملا مردمی شد که اکثریت جامعه را در بر می گرفت. اولین نکته این است که امام همه مردم را مخاطب تشکل بسیج می دانست. دعوت انجام شد؛ اینکه چه تعداد لبیک گفتند، بحث دیگری است. امام فرمودند که نهاد بسیج باید این امکان، استعداد و ظرفیت را داشته باشد تا این تعداد افراد را بپذیرد؛ البته معنی کلام امام این بود که حضور در تشکلی به نام بسیج، یک امری اختیاری و آگاهانه است.
ماهنامه فرهنگی آموزشی خردسالان دوست شماره 604 ویژه آذر ماه توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد.
اجتماع سراسری دانشجویان بسیجی با عنوان «پیشگامان رهایی، خیزش هسته های تبیین» با سخنرانی سردار نقدی در حسینیه جماران برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری، رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، در جلسه شورای مدیران و معاونان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام در خمین، گفت: در برگزاری هفته فرهنگی خمین باید تلاش شود حتی الامکان کارها به خود تشکل های مردم نهاد و انجمن های فرهنگی و هنری خمین واگذار گردد و در واقع برگزار کننده این برنامه خود مردم و جوانان خمین خواهند بود؛ همان گونه که تأکید حضرت امام و مقام معظم رهبری بر واگذاری امور به جوانان بوده و هست.
شورای مدیران موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) امروز چهارشنبه دوم آذر سال جاری در بیت تاریخی امام راحل با حضور رئیس، معاونان و مدیران موسسه برگزار شد.
نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی عصر امروز(چهارشنبه اول آذر ماه) با حضور رئیس و معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در بیت نماینده ولی فقیه در استان مرکزی برگزار و در خصوص برنامه های هفته فرهنگی خمین بحث و تبادل نظر شد.
... امروز تاریخ ایران، شاهد حساست رین روزهایی است که بر اسلام و مسلمین عزیز ما گذشته و میگذرد. امروز شما ملت بزرگ بر سر دو راهی عزت و عظمت همیشگی و خدای نخواسته ذلت و خواری ابدی واقع هستید
تهیه پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی روند طولانی ای را به خود اختصاص داد. این مرحله از قانونمندی جمهوری اسلامی چندماهی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی کار خود را آغاز کرد و با گذراندن مراحل مختلف سرانجام روز اول آذر ماه 58 خدمت امام ارائه شد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.