در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با بیان این که مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب باید در جهت انسجام و اتحاد باشد، بر این نکته تاکید کرد که نباید تنها برداشت شخصی از امام، دین و اسلام محور قرار گیرد. وی همچنین بر حفظ حرمت نهادن به اهل بیت امام تاکید کرد.
یکی از موضوعات عمده در عرصه حاکمیت دولت ها نحوه برخورد آنان با مخالفان سیاسی است که خاستگاه آن از جهات مختلف قابل تعمق و بررسی می باشد.
صد سال پیش خورشید سواری از معبر شیری ستارگان گذشت و زمین را با نور ملکوتی خویش آذین بست؛ مسافری از سرزمین نور، از نسل سپیده، از سلالۀ مهرآوۀ هستی، از باغ پر بهار بانوی آفتاب، شاخۀ سرسبزی از شجرۀ طیّبۀ سیادت، فرزندی از بیت رسالت، پای به عرصۀ هستی گذاشت.
در بهمن ماه و اسفند ماه سال گذشته، معاونت فرهنگی و پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با همکاری اداره کل آموزش و پژوهش سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، مسابقه تلویزیونی را تحت عنوان «سیمای آفتاب» برگزار کرد.
امام در بیانات خود، ضمن نوید پیروزى قریبالوقوع، کشتارهاى رژیم را ناشى از جنونى مىدانند که در آخر عمر دیکتاتورها به آنان دست مىدهد. ایشان با اشاره به ترفند جدید شاه، که در عین ادامۀ کشتار، اظهار ندامت مىکند مىفرمایند: «توبۀ تو مرگ است، توبۀ گرگ مرگ است.»
در اول آفتاب روز اول مهر ماه 1281 ه.ش مطابق با 20 جمادی الثانی 1320 ه.ق همزمان با سالروز تولد حضرت زهرا(س) در شهرستان خمین فرزندی به دنیا آمد که بعدها با قیام الهی خویش بهترین و عزتمندانه ترین سرنوشت را در زندگی مردم ایران رقم زد.
بسیاری از زنان فعال عرصه سیاست و جامعه در جمهوری اسلامی، حضور تمام قد خود را مدیون اندیشه های رهبر کبیر انقلاب هستند. برخی باور نمی کردند که امام خمینی دانش آموخته حجره های حوزه علمیه قم، زنان را همدوش مردان برای ساختن کشور فرابخواند.
نوع نگاه حضرت امام به کلیه موجودات و به ویژه انسان و از جمله «زن» که مورد رحمت پروردگار هستند، نگاه رحمت و مرحمت است
امام خمینى (س) از شخصیت هاى خلاق و صاحب نظر تاریخ معاصر است که به عرفان، پرواپیشگى، فقاهت، سیاست و شجاعت، شهره است. اما آن چه که این صفات و ویژگى ها را در ایشان برجسته کرده و در عمل آنها را کارآمد ساخته، خصیصه «نوآورى» است.
وقتى با مردم به محبت رفتار کنید، مردم را از خودتان بدانید ما [باید] خدمتگزار همه باشیم، دولت خدمتگزار همه باشد؛ این وجدان، خودش راحت هست.
به مناسبت سالروز میلاد حضرت امام خمینی(س) امکان بازدید مجازی از بیت امام خمینی در جماران درپرتال امام خمینی(س) فراهم شده است.
شاه گمان کرد که با به کار بستن حربه سربازى بردن محصلین روحانى، بتواند روحیۀ امام را درهم بشکند و او را از ادامۀ نهضت بازدارد!
مسئولیت قضیه قضا از همه مسئولیتهایى که در یک کشور هست بالاتر است؛ براى اینکه قاضیان، متصدى امورى هستند که جان مردم، مال مردم، نوامیس مردم، در گرو کارهاى آنها و قضاوت آنهاست.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.