برگرفته از صحیفه امام
این جریان در کار بود که مردم را از شما جدا کند... این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی می نشستی، می دیدی که دو نفر آدم به هم می رسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دست های مرگ بر کی، ... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما با چه حیله هایی این را می خواستند بیرون کنند.
سه شنبه, ۰۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱
ابوالفضل مروی
یادت باشد! هرقدر پست و مقامت در آن دنیا بالاتر باشد در این دنیا کارت سخت تر است.
سه شنبه, ۰۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
سیدجواد ورعی
تشکّل حق، تشکّلی است که انحصارطلب نیست، تشکّل سالم، تشکّلی است که یک نظام ارزشی را روشن و صریح مطرح می کند. می گوید: ما پاس دار این نظام ارزشی هستیم، پاسدار این ارزش ها هستیم، هرکس این ارزش ها را دارد مورد حمایت است، خواه داخل تشکیلات (به عنوان حزب) باشد، خواه نباشد، هرکس این ارزش ها را ندارد، این مورد انتقاد ما است، خواه عنصر تشکیلات باشد، خواه نباشد.
سه شنبه, ۰۶ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳
سه شنبه, ۰۶ تیر ۱۳۹۶ - ۷:۳۷
دوشنبه, ۰۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۸

جامعه انسانی تدریجاً رو به کمال میرود؛ عالم بشریت هر روز قدم تازه ای در راه مدنیت بر می دارد با نگرش به نتایج بحثهای روانی، حقوقی، اجتماعی و حتی فلسفی چنانکه جامعه ها. در یک حال ثابت نمیمانند، همچنین مقررات قابل اجرا در جامعه، به یک حال باقی نمی ماند. از طرفی، در اثر پیشرفت خیره کنندۀ علوم تجربی در زمینه های مختلف حیات بشری، موضوعات جدیدی در زندگی آنان و نیز ارتباطات گسترده و پیچیده اجتماعی آنها پدید آمده است که در زمانهای پیشین خبری از این موضوعات و ارتباطات و آثار قوانین لازم برای آنها نبود.
در این جا دو سؤال مطرح میشود: یکی آن که، مقررات اسلام که برای مردم چهارده قرن پیش وضع شده و پاسخگوی احتیاجات زندگی ساده آن زمان بوده است، چگونه می تواند پاسخگوی زندگی امروز بشر باشد؟ دوّم آن که، با پیشرفت علوم تجربی که حتی پایه های علوم نظری و انسانی سابق را لرزان نموده و هزاران موضوعات جدید در زمینه های مختلف حیات فردی و اجتماعی انسانها فراهم ساخته است و ارتباطات اجتماعی را به مراتب گسترده تر و پیچیده تر کرده چگونه مقررات اسلام می تواند ارائه دهندۀ احکام این موضوعات و ارتباطات باشد؟...
از این جاست که بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت سیدنا الاستاد امام خمینی(قده) سخن از فقه پویا به میان آورده و علما و فضلای حوزه های علمیه را به تعمق در آن دعوت کردند.
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱
حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا رنجبر
وقتی باران می بارد قطعه ها و قسمتهایی از زمین که فرورفتگی بیشتری دارند از آب باران بهره بیشتری می برند. رحمت خدا مثال باران را دارد هرچه انسان فرو افتاده باشد، برخوردارتر می شود.
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۸
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴
امام در نیمه شعبان، اول رجب، نیمه رجب، عید قربان، عید فطر، روز عرفه و ایام زیارتی دیگر، برای زیارت به کربلا می رفتند و در آنجا اقامت داشتند و هر روز به حرم مشرف می شدند. آنجا زیارت جامعه را در حرم امام حسین (ع) مرتب صبحها و شبها می خواندند.
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
دکتر محمد مورو
بدون تردید، آثار سیاسی و فرهنگی امام خمینی(ره) در حوزۀ معرفت اسلامی و انقلاب اسلامی، مانند موضع گیریها و اندیشه های اسلامی ایشان در تبیین آزادی و مخالفت با استبداد، قیام و انقلاب بر ضد ظلم پذیری و ذلت، و عدالت به جای ستم همه و همه در دمیدن روح انقلابی به فقه سیاسی معاصر اسلام، نقش مهمی داشته و نهایتاً به خیزش و قیام جهانی بر ضد استکبار و حمایت از مستضعفان در همۀ زمانها و مکانها ختم می شود.
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
دکتر شیخ محمد مهدی تسخیری
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۰
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۵۹
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۴۱
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۳۶
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۹:۶
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۵۵
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۵۵
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۵۲
یکشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۴۴
شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴
شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
شنبه, ۰۳ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰