مجله کودک 396 صفحه 3
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 396 صفحه 3

تعدادی از دوستان خوب ما از مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داودآباد برای ما نقاشی فرستاده اند که آن ها را در این صفحه مشاهده می کنید. رضا داودآبادی کلاس اول رضا داودآبادی کلاس سوم مهدی داودآبادی پیش دبستان لطیفه مکافات معلم عربی از شاگردی پرسید: نصر چه کلمه ای است؟ شاگرد جواب داد: مصدر معلم گفت: پسر چرا درست جواب نمی دهی؟ شاگرد جواب داد: اگر بگوید فعل است مکافات دارد چون فعل ماضی، مضارع، امر، مثبت ، منفی، مذکر و مونث دارد و وقت را تلف می کند. گفتم مصدر، که هم شما و هم خود را راحت کرده باشم. مرغ بی دندان در سالن غذاخوری مشتری گفت: من گفتم برایم جوجه بیاورید. شما مرغ پیر آوردید؟ مدیر سالن پرسید: شما از کجا فهمیدید که این مرغ پیر است؟ مرد گفت از دندان. مدیر خندید و گفت: دندان؟! مرغ که دندان ندارد. مرد گفت ولی من که دارم! رویا سهرابی از رشت صبحانه ای که می خوریم نان بیشتر نان ها با آرد گندم پخته می شوند . کشاورزان این گندم ها را می کارند سپس خوشه های گندم را با کمباین درو می کنند و با کمک همین ماشین دانه های گندم از ساقه و پوسته جدا می شوند گندم را آرد می کنند آرد را در ماشین هایی با خمیر مایه، نمک و آب مخلوط می کنند. خمیر را به قطعه های مساوی تقسیم کرده، در فر می چینند و بعد از پخته شدن، به بازار عرضه می کنند. بادام زمینی بادام زمینی به وسیله ی ماشین در کشتزارها کاشته می شود. سپس ماشین کمباین آن را می چینند . در کارخانه،پوست بادام را می کنند و در روغن داغ بو می دهند. سپس بسته بندی می شوند و در بازار می فروشند. شیر در کارگاه های شیر دوشی، شیر گاو ماده را با ماشین های مخصوص می دوشند. شیر را به کارخانه می برند و تازه بودن آن را آزمایش می کنند. سپس شیرها را در مخزن هایی می جوشانند تا اگر میکروبی دارد کشته شود. سپس با دستگاه ظرف های شیر را پر می کنند. این هم یک صبحانه ی خوشمزه میل بفرمایید! فرهاد دانش از کرج موضوع تمبر: تمبر آنگولا (مستعمره پرتغال) قیمت : یک واحد سال انتشار: 1870

مجلات دوست کودکانمجله کودک 396صفحه 3