نماینده وزارت راه در ستاد ارتحال امام خمینی(س) از اختصاص هواپیمای چارتر و بلیت نیم بها برای زائران خارجی حرم امام خبر داد و گفت: زائران حرم امام راحل که با اتوبوس به تهران منتقل می شوند از طریق صورت وضعیت مسافر، بیمه هستند.
شنبه, ۰۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۸:۵۶
جمعه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۲
در حالی که قوای عراق در منطقه عمومی خرمشهر تقویت می شد، عملیات بیت المقدس با قرائت رمز مبارک یا علی ابن ابیطالب(ع) برای آزادسازی خرمشهر آغاز شد. نیروهای رزمنده که از ساعت ها قبل در انتظار فرمان حمله بودند در تمام محورهای عملیات به دشمن حمله ور شدند.
جمعه, ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۸:۲۵

رباره شخصیت علی بن ابی طالب، از حقیقت ناشناخته او صحبت کنیم، یا با شناخت محجوب و مهجور خود؟ اصلًا علی- علیه السلام- یک بشر ملکی و دنیایی است که ملکیان از او سخن گویند یا یک موجود ملکوتی است که ملکوتیان او را اندازه گیری کنند؟ اهل عرفان درباره او جز با سطح عرفانی خود و فلاسفه و الهیون جز با علوم محدوده خود با چه ابزاری می خواهند به معرفی او بنشینند؟ تا چه حد او را شناخته اند تا ما مهجوران را آگاه کنند؟ دانشمندان و اهل فضیلت و عارفان و اهل فلسفه با همه فضایل و با همه دانش ارجمندشان آنچه از آن جلوه تام حق دریافت کرده اند، در حجاب وجود خود و در آینه محدود نفسانیت خویش است و مولا غیر از آن است. پس اولی آن است که از این وادی بگذریم و بگوییم علی بن ابی طالب فقط بنده خدا بود، و این بزرگترین شاخصه اوست که می توان از آن یاد کرد، و پرورش یافته و تربیت شده پیامبر عظیم الشأن است، و این از بزرگترین افتخارات اوست، کدام شخصیت می تواند ادعا کند که عبد الله است و از همه عبودیتها بریده است، جز انبیای عظام و اولیای معظم که علی- علیه السلام- آن عبد وارسته از غیر و پیوسته به دوست که حجب نور و ظلمت را دریده و به معدن عظمت رسیده است، در صف مقدم است. و کدام شخصیت است که می تواند ادعا کند از خردسالی تا آخر عمر رسول اکرم در دامن و پناه و تحت تربیت وحی و حامل آن بوده است جز علی بن ابی طالب که وحی و تربیت صاحب
پنجشنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰
اعزام کاروان های پیاده زیارت مرقد مطهر امام راحل از سراسر کشور
پنجشنبه, ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰
شیخ عزیز الله نجفی عضو شورای ولایتی شهر هرات در اجتماع عظیم مهاجران افغانستان با اشاره به فرا رسیدن سالروز رحلت امام خمینی(س) گفت: انسان هایی که برای خدا قیام می کنند این گونه عزیز می شوند و شما می بینید که هنوز سالروز رحلت امام خمینی(س) فرا نرسیده در این محفل این گونه از او تجلیل می کنند.
چهارشنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵
سه شنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۹:۱۱
سه شنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۹:۵
اعزام زائران، برگزاری مسابقات، نشست ها و همایش ها، توزیع بسته های فرهنگی، برگزاری مراسم عزاداری، تبیین اندیشه های امام، اعزام کاروان های ورزشی و... از جمله این برنامه ها است.
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۷
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸
در فروردین ماه سال 1362 یکی از رزمندگان ایرانی به نام علی جاوید که در اردوگاه شماره دو در موصل عراق اسیر بود، نامه ای صمیمانه به خانواده اش در ایران نوشت و از دلتنگی اش برای رهبر کبیر انقلاب اسلامی گفت و او را پدربزرگ عزیز خطاب کرد.
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰
کمیته بهداشت و درمان ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(س)، تمهیدات لازم را برای تامین سلامت و رفاه زائران این مراسم تدارک دیده است.
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
امام خمینی، بیش و پیش از آنچه سیاستمداری روشن بین باشد، عارفی بزرگ بود. در کوران حوادث بسیار مهم دهه شصت، این عارف بزرگ در دهکده جماران، همزمان با رهبری کشوری گرفتار جنگ و انقلاب، به زیست عارفانه خود ادامه داد.
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۵
هفتمین نشست از مجموعه نشست های پنجاهمین سال شروع نهضت امام خمینی(س) سه شنبه 31 اردیبهشت ماه در ساختمان آرشیو ملی ایران برگزار می شود.
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۹
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
دوشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹
آیت الله دری نجف آبادی:
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی٬ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: برنامه های ارتحال امام و نهضت خونین ۱۵ خرداد باید به گونه ای برگزار شود که علاوه بر انعکاس استانی و ملی٬ در سطح بین المللی منعکس شود.
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰
روایت زهرا مصطفوی از نظم در زندگی روزانه امام
برنامه روزانه امام خیلی منظم است. یعنی برنامه یک روز ایشان را که تقریباً ضرب در 365 روز بکنیم برنامه سالانه ایشان مشخص می شود، از صبح که ساعت هفت به طرف دفتر کار و بیرونی خودشان می آیند ملاقاتها شروع می شود.
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
معاون فرهنگی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) در توضیح برنامه های پیش بینی شده برای بیست و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام(سه)، گفت: نمایشگاه «بر آستان آفتاب» از 5 تا 15 خرداد و شب شعر و کنسرت اشعار حضرت امام(س)، 8 یا 9 خرداد و موارد دیگری از نمایشگاه، نشر کتاب، لوح فشرده و... برگزار خواهد شد.
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳
تهیه کننده برنامه «میراث» شبکه چهار، درباره ی لزوم ساخت برنامه هایی جذاب و فاخر با محوریت اندیشه های امام(س) برای نسل جوان، گفت: هر چه جلوتر می رویم به دلیل هجوم رسانه یی و اندیشه ها و سلیقه های جدید نسل جوان، باید به برنامه هایی با سبک گفت وگو محور و میزگردی بیشتر پرداخته شود.
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
یکشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
سردبیر پایگاه اطلاع رسانی 15 خرداد خبر داد
این فصلنامه شامل مقالاتی با نگاهی نو به حوادث مختلف سال های نخست نهضت امام خمینی(س) و قیام 15 خرداد است.
شنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۶
خانم ها همان طورى که مردها فعالیت مى کنند براى انتخابات، خانم ها هم باید فعالیت بکنند براى این که فرقى ما بین شما و دیگران در سرنوشت تان نیست. سرنوشت ایران، سرنوشت همه است.
شنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۹
رئیس قوه قضائیه افغانستان پس از ورود به ایران با حضور در مرقد مطهر حضرت امام(س) نسبت به مقام شامخ ایشان ادای احترام کرد.
شنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰
سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با حضور رؤسای کمیته های ستاد و نمایندگان دستگاه ها و ارگان ها، در حرم امام خمینی برگزار شد.
شنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱
حضرت امام خمینی(س)، بهترین راه اداره انتخابات را تنظیم انتخابات به دست خود مردم می دانند و انتخاب یک ملت را بری از اشتباه می خواند. ایشان همچنین از نامزدهای انتخابات دعوت می کنند که اخلاق اسلامی- انسانی را در تبلیغات خود مراعات و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند.
پنجشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷