آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با خانواده شهید فریدون عباسی گفت: دشمنان خواب خیلی آشفته ای برای کشور دیده بودند، ولی خون شهدا اجازه تحقق این خواب ها را نداد که باعث شد امروز با افتخار از این نتیجه یاد کنیم.
محمد بطحایی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر پیشین آموزش و پرورش در برنامه حضور در حسینیه جماران گفت: در اندیشه حضرت امام(ره) تربیت باید افراد را متخلق به اخلاق الهی کند. یعنی به تعبیر حضرت امام تربیت یعنی اینکه آدم ها از ظلمت و تاریکی به سوی نور هدایت شوند. نقش معلم، این است که مسیر تربیت را از خار و خاشاک پاک کند. مربی هیچگاه اجازه ندارد متربی را هول دهد و به زور بکِشد. این فهم نادرستی است که برخی از ما گاهی دچار آن می شویم. ما اجازه نداریم متربی را در مسیر تربیت، به زور هدایت کنیم.
محسن بهشتی سرشت، پژوهشگر مسائل اجتماعی: زمانی که امام رأی داده اصلا ما نظارت استصوابی نداشتیم و لذا شما می بینید الحمدلله همه نیروها بودند و نتیجه خیلی خوبی هم داشت. یادم هست در مجلس پنجم قانونی در این زمینه گذراندند و آن را روش مند و قانونمند کردند. اما متأسفانه نظارت استصوابی فراتر از این قانون عمل می کند. آن نظارت معنایش این است که ما خودمان احساس کنیم این فرد صلاحیت ندارد؛ حالا هرطور که به دست آورده ایم. در حالی که قانون مشخص کرده که چه کسانی رد و چه کسانی تأیید می شوند.
سید حسن خمینی تأکید کرد: در پژوهش حول اندیشه امام باید اولویت بندی کرده و توجه کرد که درد روزگار ما چیست و چه شبهاتی مطرح است. همچنین تولید مطالب تبیینی و ترویجی نیز مهم است.
غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، با اشاره به انتشار لیست رأی امام خمینی(س) گفت: تصور من این است که همه باید به فرهنگ امام برگردیم و تیغ استصواب دور شود از سر نامزدهایی که می خواهند به کشور کمک کنند اما با سلایق حاکمیت کمتر همسانی دارند.
روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(س) نخستین اطلاعیه خود ویژه سی و چهارمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را صادر کرد.
مرتضی مطهری به شهادت رسیده بود، استادی که در طهارت روح و قوت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود حالا اما باید این خبر را به گوش امام می رساندند، چگونه و چطور، نمی دانستند.
عالم از کار و کارگر تشکیل شده است. اینکه ما یک روز اختصاص بدهیم به کارگر، مثل این است که یک روز را اختصاص بدهیم به نور، یک روز را اختصاص بدهیم به خورشید. هر روز نور هست و روز نور است، هر روزْ روز خورشید است
«علی ربیعی»، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت یازدهم و سخنگوی دولت دوازدهم در برنامه حضور درباره اینکه چرا امروز تفکرات مختلف نمی توانند مانند دوران بعداز پیروزی انقلاب حرف های خود را بیان کنند، اظهار داشت: می خواهم بگویم دچار انحراف شدیم. قرار بود که به گفته شهید مطهری فلسفه مارکس را یک مارکسیست در دانشگاه درس دهد. قرار بود که هر کسی اسلحه برداشت و آدم کشت و خون کسی را ریختن، این خط قرمز باشد. خب شاید این سؤال را هر کسی از من بپرسد، بگویم من به سهم خودم شرمنده تو هستم.
انتشار فهرست اسامی کسانی که امام خمینی در چند انتخابات به ایشان رأی داده است در واقع بیانگر رفتار عملی امام خمینی در مواجهه با انتخابات ها می باشد و از جنبه های گوناگون قابل تحلیل و تفسیر است.
دکتر حمید انصاری۴ سند بسیار مهم شامل تصاویر دستخط فهرست اسامی نامزدهایی که امام خمینی در انتخابات دوره های اول، دوم و سوم مجلس شورای اسلامی و اولین دوره خبرگان رهبری به آنان رأی داده است را جهت انتشار برای نخستین بار، همراه با مقاله توضیحی ایشان که به بازخوانی فضای سیاسی این انتخابات ها پرداخته است در اختیار پایگاه خبری جماران قرار داد.
لوسین ژرژ خبرنگار روزنامه لوموند اولین خبرنگاری است که در روز ۴/۲/۵۷ موفق به مصاحبه با حضرت امام خمینی می شود که متن این گفتگو در روزنامه لوموند ۶ مه ۱۹۷۸ م. (۱۶/۲/۵۷) به چاپ می رسد.
بمناسبت عید سعید فطر، اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی «تحولات اجتماعی و انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی(س)» از سوی پرتال امام خمینی(س) اعلام گردید.
در تقویم جمهوری اسلامی روز بیست و نهم فروردین ماه به نام روز ارتش آمده است و در این روز ارتشیان در شهرهای مختلف به رژه می پردازند. در تهران نیز این مراسم با شکوه خاصی برگزار می شود. اما چرا روزی به نام ارتش نامگذاری شده است؟
امیر «احمد دادبین» فرمانده اسبق نیروی زمینی ارتش در برنامه حضور در حسینیه جماران گفت: مردم اگر درباره وضعیت قبل انقلاب بدانند و بدانند انقلاب چقدر بزرگ است و چه کارهایی برای به ثمر رسیدن انقلاب شده است و ما چقدر شهید داده ایم، مطمئناً مردم نسبت به انقلاب نظرات دیگری خواهند داشت. این گرانی ها هم که باعث ناراحتی بعضی از مردم است، آن هم از بین می رود.
آیت الله شیخ محمدباقر فاضلی بهسودی از علمای افغانستانی ساکن در ایران و دانش آموخته حوزه علمیه مشهد و قم است. ایشان پس از رحلت آیت الله محقق کابلی به عنوان جانشین آن مرحوم، امور دینی مردم افغانستان و حوزه های علمیه و امور طلاب افغانستانی در ایران و افغانستان را به عهده گرفت.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.