مطهری که در طهارت روح و قوّت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود رفت و به ملاء اعلی پیوست، لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصیت اسلامی و علمی و فلسفی اش نمی رود.
حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) از کتابخانه پژوهشگاه قوه قضاییه بازدید کرد.
در پی ارتحال آیت الله محمد علی ناصری پیام تسلیتی از سوی رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی منتشر شد.
همزمان با هفته دولت، مدیران، کارکنان و اعضای جمعیت هلال احمر با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی(س)، با آرمان های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.
در دومین سالروز ربوده شدن امام موسی صدر، خانواده ایشان در ششم شهریور ماه سال ۵۹ با امام خمینی دیدار کردند.
امام خمینی در جمع کارکنان موسسه اطلاعات که در پنجم شهریور ماه سال ۵۹ به دیدار ایشان رفته بودند به بیان رسالت مطبوعات در نظام اسلامی پرداختند.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی با تسلیت درگذشت آیت الله ناصری، نوشت: آن عالم بزرگوار سال ها با تربیت شاگردان و تعلیم مستمعان و مستفیضان به بسط فرهنگ و معارف اهل بیت علیهم السلام پرداخته بودند. خدای متعال ایشان را با اولیاء صالحین خود محشور دارد.
چند ماه قبل از ارتحال امام بود که یک روز صبح حجت الاسلام رسولی محلاتی رئیس دفتر امام به بنده زنگ زدند و گفتند امام خواستار دیوان سه جلدی سعدی هستند شما می توانید برای ایشان پیدا کنید؟ گفتم با کمال میل. اما چرا سه جلدی نه یک جلدی؟ اظهار داشتند که امام می خواهند مجلدات کم حجم باشد تا بتوانند در قدم زدنهای روزانه آن را با خود ببرند و به آسانی آنها را مطالعه کنند...
علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در سفر به استان مرکزی با حضور در شهر خمین، از محل تولد و بیت تاریخی امام خمینی در این شهر بازدید کرد.
در کتاب آیات شیطانی، ساحت مقدس رسول اکرم، پیامبر مصطفی به سخره گرفته شده و نسبتهای ناورا به ایشان وارد شد؛ بر اساس احکام فقه اسلامی هرگاه فردی مسلمان به پیامبر دشنام گفته شود و یا ایشان تحقیر شود، سب النبی رخ داده است. در کتاب آیات شیطانی، سلمان رشدی که یک مسلمان زاده است، ساحت مقدس پیامبر اسلام را مورد هجمه قرار داده بود، لذا مشمول صدور فتوای ارتداد بود. اما فتوا می توانست واکنش تند جهان غرب به ویژه سازمان های حقوقی بشری را در پی داشته باشد. کمااینکه همینطور هم شد و تمام جهان غرب یکپارچه مقابل ایران و این حکم واکنش نشان دادند. امام با شخصیت استثنایی و ابهت ویژه خود، به عنوان یک فقیه جامع الشرایط و رهبر یک نظام اسلامی که دارای محبوبیت گسترده بین مسلمین و آزادیخواهان سراسر جهان بودند، در مقابل گستاخی سلمان رشدی، فتوا صادر کردند و خودشان نیز مردانه و استوار پای این گفتار و نظریه ایستادند.
در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، سال ۶۰ یکی از سالهای بسیار پرماجرا و پرتلاطم به حساب می آید. حوادثی پیاپی و بسیار سخت دامنگیر ملت ایران بود و خاطرات بسیار تلخی در اذهان مردم بجای گذاشت. یکی از این حوادث شهادت شهیدان رجایی و باهنر بود که در تاریخ ۸ شهریور در پی انفجار نخست وزیری بوقوع پیوست.
در شام غریبان شهادت حضرت امام سجاد (ع)، جمعی از پاکستانی های مقیم قم با حضور در حرم مطهر امام خمینی (س) به عزاداری پرداختند.
یادگار امام در تجدید میثاق رییس جمهور و اعضای دولت با آرمان های امام راحل گفت: حضرت امیر به مالک اشتر می فرمایند داخل نکن در حلقه مشاورانت: بخیل را، بخیلی که فضل را از تو و مردم برمی گرداند. به زبان امروزی بگوییم...هر کسی که ریشه ای در بخل دارد و مانع رفاه می شود، اینها به تو وعده ای فقر می دهند.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و اعضای دولت سیزدهم صبح امروز سه شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۱ و در آستانه هفته دولت، با حضور در حرم مطهر حضرت امام (س) با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
قدری تفکر کن در حالات علی بن الحسین، و مناجات آن بزرگوار با حضرت حق، و دعاهای لطیف آن سرور که کیفیت آداب عبودیّت را به بندگان خدا تعلیم می کند.
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید سجاد حججی یکی از شاگردان و همراهان صادق و ثابت قدم امام خمینی بوده است. شخصیتی که هم در دوران نهضت امام خمینی و هم در مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی در خدمت اهداف الهی مراد خود قرار داشت. مرحوم حججی این افتخار را داشته اولین اجازه در امور حسبیه امام خمینی برای او بوده و نامهای ماندگاری خطاب به ایشان نوشته و حضرت امام نیز نامه هایی به او نوشته به اجازات و احکامی برایش صادر کرده است امامت جمعه میانه و نمایندگی مردم آن دیار در مجلس شورای اسلامی در کارنامه این عالم مبارز و روحانی خدمتگزار که توفیق مدیریت حوزه علمیه میانه را نیز داشته، ثبت شده است.
منظور از تعیین قلمرو دین، کشف قلمرو واقعی دین است، نه ترسیم قلمرویی برای آن تا مستلزم تعیین تکلیف برای خدا باشد. انتظار بشر از دین، تعیین کننده قلمرو دین است؛ به این معنا که به ما نشان می دهد چه سؤال هایی را از دین بپرسیم و حل چه معضلات و مشکلاتی را از دین بخواهیم. البته این بحث فقط نشان می دهد که دین به چه نیازهایی پاسخ می دهد....
حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری در ویژه برنامه گرامیداشت «سالروز تأسیس جامعه الزهرا سلام الله علیها به فرمان حضرت امام خمینی(قدس سره)» یادآور شد: وقتی این نهاد و مؤسسه علمی را می بینیم، باید به اندیشه امام توجه بیشتری داشته باشیم؛ حضرت امام در فرازی از حکم خود در تأسیس جامعه الزهرا سلام الله علیها می فرمایند: «بانوان محترم ایران در طول انقلاب ثابت نمودند که همدوش مردان می توانند حتی در فعالیت های اجتماعی و سیاسی خدمت های ارزشمندی به اسلام و مسلمانان نمایند و در تربیت و تعلیم جامعۀ بزرگوار بانوان پیشتاز باشند».
حضرت امام خمینی (س) در روز 31 مرداد ماه سال 1333 نگارش کتاب «شرح حدیث جنود عقل و جهل» را به پایان رسانیدند.
امام خمینی این خواسته و درد و رنج مردم را به خوبی درک می کرد و به همین دلیل بود که توانست با همین مردم انقلاب کرده و به پیروزی برسد و نظام جمهوری اسلامی را پایه گذاری کند. به مراتب حفظ و ادامۀ این نظام نیز به دیده شدن و رضایت قلبی مردم نیاز دارد.
مجموعه عکس های مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در دوره امام خمینی به مناسبت هفته دولت
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.