روایت امام خمینی: من نه از دولت عراق و نه از دولت کویت گلایه ای ندارم چون آنها ملتزم بودند به قراردادهایشان عمل کنند

«حرکت کردیم طرف کویت و به سرحد کویت که رسیدیم، بعد از یک چند دقیقه ای، که مثل اینکه حالا روابط بود با ایران، چه بود نمی دانم ـ گمانم این است که رابطه با ایران بود ـ آمد آن مأمور و گفت که نه، شما نمی توانید بروید کویت. من گفتم به او بگوئید که خوب، ما می رویم از اینجا به فرودگاه، از آنجا می رویم. گفت خیر، شما از همین جا که آمدید از همین جا باید برگردید. از همانجا برگشتیم ما به عراق.» (صحیفه امام، ج۱۰، ص ۱۹۶)

عناوین مطالب ویژه نامه ها

نصایح امام به رییس جمهور و مسئولان

نصایح امام به رییس جمهور و مسئولان

من آنچه که لازم است به طور نصیحت به آقای رئیس جمهور و به همه دست اندرکاران جمهوری اسلامی از لشکری و کشوری عرض کنم این است که آنچه که به سر انسان می آید از خیر و شر، از خود آدم است. آنچه که انسان را به مراتب عالی انسانیت می رساند، کوشش خود انسان است و آنچه که انسان را به تباهی در دنیا و آخرت می کشد، خود انسان و اعمال خود انسان است.

خانواده، همراه امام

خانواده، همراه امام

حضور امام در جمع خانوادگی و لحظه جانگداز وداع خانواده با ایشان در بیمارستان

امام خمینی مدافع و احیاگر ارتش

امام خمینی مدافع و احیاگر ارتش

با پیروزی انقلاب و توجه به ماهیت انقلابها و عوامل دیگر تصور می شد که سامان ارتش به هم ریخته و در آستانه فروپاشی است. از این رو رسالت حضرت امام نسبت تقویت ارتش و تلاش برای بازسازی آن و تحکیم رابطه ارتش و مردم آغاز شد و هدایت و باز سازی آن بر پایه یک ارتش نیرومند مکتبی و در شأن انقلاب از راهبردها و سیاست های آن فرمانده بی بدیل قرار گرفت. از لحظه پیروزی انقلاب، سخن آن بزرگوار همواره دفاع از ارتش و ضرورت پشتیبانی از آن توسط مردم و روحانیون و دیگر اقشار ملت ایران بوده است.

وصیت امام علی (ع) به تقوی

وصیت امام علی (ع) به تقوی

خوشبختانه ملت ما، ملت علوی است و معتقد و مرید و عاشق امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام است. لازمه این محبّت این است که کلمات آن بزرگوار را آویزه گوش کنیم؛ اینها را فقط یک توصیه خشک و خالی به حساب نیاوریم؛ برای عمل، آنها را در پیش روی خود قرار دهیم و تصمیم بگیریم. آن بزرگوار در این راه مجاهدت کردند و در همین راه هم به شهادت رسیدند. «قتل فی محراب عبادته لشدّة عدله»؛ عدالت او موجب شهادت او شد. پایبندی واقعی و صادقانه و صمیمی او به عدالت و مبنای اصیلی که آن بزرگوار در همه دوران حکومتشان آن را دنبال می کردند موجب شد جانشان در معرض این تهدید قرار گیرد و خون مبارکشان در محراب عبادت ریخته شود.

مرور برخی از اصول و مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه امام خمینی (س)

مرور برخی از اصول و مبانی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه امام خمینی (س)

من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که روابط ما با همۀ دولتها و ملتها روابط حسنه باشد، تا اینکه ملت ما بتواند خودش مستقلاً در سرنوشت خودش دخیل باشد و کسی نتواند دخالت در امور داخلی ما بکند.

در سوگ فاطمه (س)

در سوگ فاطمه (س)

اشک ببار که نگار من در ظلمت شب آرمید. باد صبا پیام رسان هجرت تلخ جانان شد تا مریدان در سوگ نشینند و بر خاک مدینه بوسه زنند. منادی از کین بی مهری ها خبر داد؛ از حدیث عروج بانویی که عالمیان تاب دیدار حزنش را نداشتند. جبرئیل بر او نازل می شد تا با روایت مصحفش، از دلتنگی او بکاهد. ( صحیفه امام؛ ج 20، ص4) کوثری که از چشمه‏ های زلال و صاف معرفت قرآن وضو می گرفت و با اشتیاق در خلوت حضور یار، عبادت عاشقانه را به رخ می کشید. طاهره ای که با عمل خالصانه، روح سبز پرهیزگاری را معنا می بخشید. صدیقه ای که زیباترین سمفونی عاشقانه بندگی حضرت حق را از پدر می آموخت. لیله مبارکه ای که ترجمان شرافت عفاف گردید. نو عروسی که در شب وصال مفسر آیۀ "لَنْ تَنٰالُوا الْبِرَّ حَتّیٰ تُنفِقُوا مِمّٰا تُحِبّونَ" شد. ای شمع خانه علی (ع) که غربت و رنج همسر را به تنهایی بر دوش کشیدی؛ ای مادر مهربان که تربیت یافتگانت تجلی تمام قدرت حق شدند؛ ای شأن نزول "هل اتی"؛ ای تمام هویت انسانیت و افتخار عالم وجود؛ ای دلنواز یتیمان و فقیران؛ ای بانوی بیت الاحزان؛ ای ترجمان خطبه مظلومیت؛ ای بانوی سفر کرده، با غروب غمگینت، در برکه اشک نهال بیعت با تو را می کاریم.

صفحه 10 از 28 < قبلی | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | بعدی >