مطهری که در طهارت روح و قوّت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود رفت و به ملاء اعلی پیوست، لکن بدخواهان بدانند که با رفتن او شخصیت اسلامی و علمی و فلسفی اش نمی رود.
باید به همت همه باشد یعنی یک قشر که نمی تواند بسازد، همان طور که این نهضت را اگر یک قشر می خواست که به آخر برساند، نمی شد، همه اقشار وقتی با هم شدند این سد شکسته شد از اینجا به بعد هم باید همه اقشار با هم باشند تا بتوانند این بار را به آخر برسانند و این نهضت را به آخر، ... این وحدت کلمه باید محفوظ بماند که اگر خدای نخواسته این وحدت کلمه از دست برود و خدای نخواسته به شکست برگردیم تا آخر دیگر ایران روی خوش به خودش نخواهد دید
کتاب رساله توضیح المسائل حضرت آیه الله العظمی امام خمینی(س) چاپ نهم ۱۴۰۱، توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج (وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)) منتشر شد. این کتاب ۵۱۶ صفحه با جلد گالینگور روانه بازار نشر شد.
تجسس از احوال اشخاص در غیر مفسدین و گروههای خرابکار مطلقاً ممنوع است، و سؤال از افراد به اینکه چند معصیت نمودی، چنانچه بنا به بعضی گزارشات این نحوه سؤالات میشود، مخالف اسلام و تجسس کننده، معصیت کار است.
من از شما آقایان که از راه دور و از مرکز ولایت و از محل قدس ملکوتی آمدید تشکر می کنم. چه سعادتی دارید که چشم های شما به آن بارگاه عظیم ملکوتی باز میشود و در آن حرم شریف؛ مرکز علم و مرکز ملائکة اللَّه می روید و ما حسرت آن را داریم.
اوایل جنگ بود و شرایط سخت و دشوار. عراق تقریباً داشت آبادان را به محاصره در می آورد. به همراهی حجة الاسلام والسلمین محلاتی و آقای محسن رضایی و تعدادی از فرماندهان جبهه آبادان خدمت حضرت امام رسیدیم.
ملت ایران نباید خیال بکنند که جنگی شروع شده است و حالا فرض کنید که دست و پای خودمان را گم کنیم. نه، این حرفها نیست. یک چیزی آوردند و یک بمبی اینجا انداختند و فرار کردند، رفتند. الآن هم دولت ایران جواب آنها را مشغولند که جواب آنها را بدهند و میدهند جواب آنها را.
امام راحل همزمان با اغاز بحران های داخلی در سالهای اول پیروزی انقلاب با تدبیر، هوشمندی و مدیریت فرا انسانی خود توانستند کشور را از این بحران های نفس گیر نجات دهند. صلابت، تسلط امام بر رموز پیچیده مدیریتی کلان، قاطعیت در تصمیم گیری های حساس و قرار دادن مصلحت عامه مردم و مسلمین در اولویت سیاست های کشورراه را برای رسیدن ایران به قله های ترقی وپیشرفت هموار ساخت. پس از مدیریت خارق العاده امام در هدایت نیروهای مسلح برای مقابله با توطئه های درون مرزی و فرامرزی و پایان دادن به بحران های نفس گیر داخلی، جمهوری اسلامی با یک هجوم سازمان یافته رژیم صدام مواجه شد.
خمینی خوش قیافه ترین پیرمردی بود که در عمرم دیده ام. زمین تا آسمان با دیگر رهبران خاورمیانه مثل قذافی و عرفات که مثل عروسک های خیمه شب بازی بودند فرق داشت. خمینی چیزی مثل پاپ یا یک سلطان مقتدر بود، یک رهبر واقعی. مردم ایران بیش از اندازه او را دوست داشتند. در حد یک پیامبر، یا از آن بالا تر، در اندازه یک خدا
بعد از ملاقاتهای بدون نتیجۀ مسئولین سازمان امنیت عراق با امام، منزل آن حضرت در نجف توسط نیروهای بعثی محاصره می شود. امام از مواضع خود عقب نشینی نمی کنند، سرانجام تصمیم شورای فرماندهی حزب بعث عراق (قیادة الثوره) مبنی بر اخراج امام از عراق ابلاغ می گردد. حضرت امام تصمیم میگیرند به کویت عزیمت کنند.
در آستانه چهل و سومین سالگرد بزرگداشت دفاع مقدس، میزگرد «بازخوانی پرونده جنگ؛ علل، شروع و تداوم» پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۳۰ شهریور ماه)با حضور حسین علایی، فرهاد درویشی، جعفر شیرعلی نیا و غلامعلی رجایی در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار شد
حدود بیست و پنج جنگ، و بیست عهدنامه بین ایران و همسایه غربی آن، در مورد اختلافها و تعیین مرز بین دو کشور به امضا رسید؛ که این نشان دهنده تعداد برخوردها و منازعات بین این دو کشور می باشد. از سال ۱۵۵۵م. که عهدنامه معروف آماسیه بین آنها به امضا رسید، تا سال ۱۹۷۵م. که عهدنامه مرزی و حسن همجواری در الجزایر بین ایران و عراق منعقد شد
میزگرد «بازخوانی پرونده جنگ؛ علل، شروع و تداوم» چهارشنبه(۳۰ شهریور ماه) در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار می شود.
خداوند نیاورد که مدت یک سال دیگر جنگ طول بکشد و ما باز هم «هفته جنگ» داشته باشیم. ما گرفتار چنگال گرگ هایی هستیم که با تمام وجود در فکر نگه داشتن صدام هستند و به او کمک می کنند، ولی چنین آدمی که این قدر به کشور خودش و ایران و اسلام خیانت کرده است را نمی شود نگه داشت...
امام خمینی بر همه ارکان قانون مندی و قانون گرایی تأکید داشت، از این رو همواره تصویب قوانین، اجرای صحیح آنها، برابری در قبال قوانین و احترام به نهادهای قانون گذار را گوشزد می کرد. بر این اساس قانون و تبعیت از قانون نزد ایشان معنای خاص و جایگاه ویژه ای پیدا می کند و می توان آن را از اصول اندیشه های امام خمینی دانست.
حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی نوشت: در این قضیه دلخراش اما، مهسا امینی فقط قربانی تحجر نیست. این دختر بی گناه قربانی نفوذ دست های مرموزیست که کمر به هدم دین و انقلاب بسته اند.
اکنون راهپیمائی به طرف کربلا در ایام اربعین حسینی صورت می گیرد و چنان فراگیر شده است که به عنوان یکی از نماد های بزرگ و فاخر شیعه محسوب می شود، گرچه معتقدان سایر مذاهب نیز بعضا آن را ارج می نهند و در آن شرکت می کنند. مردم عراق از هر قشر و جایگاه اجتماعی _ سیاسی اهتمام به پذیرایی مناسب از زائران را دارند. این حرکت عظیم و مردمی برخاسته از عشق به حسین بن علی (ع) و یاران با وفای آن حضرت است و چنان در قلب علاقه مندان نفوذ کرده که هرگز گسستنی نیست.
پرتال امام خمینی (س): مراسم شب اربعین حسینی، در حرم مطهر امام خمینی (س) برگزار شد.
آیت الله سید حسن خمینی با اشاره به ماجرای حادثه برای «مهسا امینی»، خاطرنشان کرد: عدم برخورد بهنگام و قانونی، و عدم توقف روندهای معیوبی که هر از چندی موجب بروز حادثه می شود، بیم تکرار این قبیل فجایع را بالا می برد.
علاقه امام به اهل بیت(ع) در حد وصف ناشدنی است. امام عاشق آنها هستند؛ عاشقی که تا صدای «یاحسین» بلند می شود بی اختیار اشک می ریزد. امام با اینکه در برابر مصیبتها صابر هستند اما به مجرد اینکه یک روضه خوان بگوید «السلام علیک یا ابا عبدالله» قطرات اشک از دیدگانش سرازیر می شود.
قیام جهانی سالار شهیدان، حسین بن علی (علیه السلام) هرگز یک حرکت اعتراضی محدود به زمان و مکان نیست، بلکه معرّفی کامل برای مدل فکری-فرهنگی مکتب اسلام است. ضرورت اقامه حق و عدل و ستیز بی امان با سردمداران ظلم و جور از عمیق ترین تعالیم دین آسمانی اسلام و مکتب قرآن می باشد که...
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.