در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم...
پروردگارا! از تو یارى مى جوییم و به تو پناه مى بریم، از شرّ وسواسِ خناس؛ راهزن طریق انسانیت و راهبر یاران خود به جهنم پرتگاه طبیعت ظلمانى. پس ما را به صراط مستقیم، که همانا برزخیت کبرا و مقام احدیتِ جمع اسماى حُسْناست، راهبر باش؛ و درود فرست بر مبدأ ظهور و غایت
خداوندا، بار الها، ما دستمان از همه چیز کوتاه و خود مى دانیم که ناقص و ناچیزیم و لایق درگاه تو و فراخور بارگاه قدس تو چیزى نداریم، سر تا پا نقص و عیب و ظاهر و باطن ما به لوث معاصى و مهلکات و موبقات آغشته است، ما چه هستیم که اظهار ثناى تو کنیم!
به قول حضرت امام خمینی(س): «هر مسئولى و هر متعهدِ به نظامى باید سعى کند براى پیشبرد نظام در چهارچوب محدوده وظایفش عمل کند؛ که در غیر این صورت، احتمال پاشیدگى نظام جدى است.»
شما تمام کارهایى را که دلتان مى خواهد انجام مى دهید؛ و بعد از انجامش مى آیید اینجا، که سید رئیس، تحیات فرستاده و با تحیات مى خواهید ماستمالى کنید. مگر با تحیات کار درست مى شود؟ شما حدود سیصد نفر از طلاب حوزه را خروجى داده و به خارج شدن از عراق مجبور ساخته اید؛ و حالا به من مى گویید که از فردا اقامه ها را تمدید مى کنند؟
بعضى از تألیفات امام خمینى با دید و قلمى کاملاً تخصصى نوشته شده و فهم مطالب آنها بدون استفاده از شرح و تفسیر اساتید اهل فن مقدور نیست و برخى نیز به زبان ساده تر نوشته شده اند
کارشناسان استعمار با کمال تزویر و حیله، با اسم اسلام دوستى و شرق شناسى پرده هاى ضخیمى بر چهره نورانى اسلام کشیده و اسلام را با معماری ها و نقاشی ها و ابنیه عالیه و هنرهاى زیبا معرفى نموده و حکومت هاى جائرانه ضد اسلامى اموى و عباسى و عثمانى را به اسم خلافت اسلامى به جامعه ها تحویل داده اند
خداوندا، آینه دل را به نور اخلاص روشنى بخش، و زنگار شرک و دو بینى را از لوح دل پاک گردان، و شاهراه سعادت و نجات را به این بیچارگان بیابان حیرت و ضلالت بنما، و ما را به اخلاق کریمانه متخلق فرما، و از نفحات و جلوه هاى خاص خود که مختص اولیاء درگاه است ما را نصیبى ده، و لشکر شیطان و جهل را از مملکت قلوب ما خارج فرما.
بعد از بازگشت، خدمت امام رفتیم و در آنجا مادرم گفت: آقا، مریم با شما کارى دارد. فرمودند: با من چه کار دارد؟ چرا خودش نمى گوید؟ مادرم گفت: او مشهد بوده و یک سوغاتى براى شما آورده است. ایشان رو به من کردند و گفتند: بیا ببینم چه آورده اى.
مسئول موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(س) در این دیدار گفت: هنر یکی از کارآمدترین ابزار برای نشر افکار و اندیشه های حضرت امام(س) است
فرزندم! کرّ و فرّ دنیا و نشیب و فراز آن به سرعت مى گذرد و همه زیر چرخهاى زمان خرد مى شویم و من آنچه ملاحظه کردم و مطالعه در حال قشرهاى مختلف، به این نتیجه رسیده ام که قشرهاى قدرتمند و ثروتمند، رنجهاى درونى و روانى و روحى شان از سایر اقشار، بیشتر و آمال و آرزوهاى زیادى که به آن نرسیده اند، بسیار رنج آورتر و جگر خراشتر است.
خدایا! پس تو پاک و منزهى؛ اى آنکه آمال عارفان به اوج کمال احدیتش نرسد و اوهام واصفان از رسیدن به کبریاى هویتش عاجز مانَد! عظمتت والاتر از آن است که راه ورود بر واردى دهد، و آلاى تو مقدستر از آنکه محمودِ حامدى شود.
ابوالجیش، سفیر فلسطین در تانزانیا نیز طی سخنان گفت: نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس نشان از کیاست و تیزبینی شخصیت بزرگ اسلام حضرت امام خمینی(ش) است که لازم است همه مسلمانان و رهبران اسلامی برای زنده نگهداشتن و بزرگداشت این روز بزرگ اهتمام بورزند.
امام در انتخاب همسر، چه براى دخترانشان و چه براى پسرانشان، روى خانواده هاشان خیلى تکیه داشتند و مى گفتند: خانواده باید هم مسلک باشند، سنخیت داشته باشند، و مؤمن و متعهد باشند. ملاک خاص امام در انتخاب فرد، تقوا بود، چون تقوا را بسیار کارساز مى دانستند.امام در انتخاب همسر براى دخترانشان موضوع را با آنها در میان مى گذاشتند و نقاط ضعف و امتیازات پسر را بیان مى کردند و نظر خود را مى گفتند؛ ولى در نهایت تصمیم گیرى را به عهدۀ دختر واگذار مى کردند
مصیبت و تأسف و غم و درد براى ابتلاى مسلمانان به این حکومتهاى خودفروخته و دلباخته به ابرقدرت امریکا و چشم بسته به فرمان دشمنان اسلام و مسلمانان است.
بار الها! ما را و این خانمان را و خانواده هاى مربوط به ما را از آفات شیطانى نجات مرحمت فرما و ما را از کسانى که آزار مسلمانان به زبان و عمل خود نموده اند، قرار مده.
کتاب «تلقیح مصنوعی و احکام آن در آثار فقهی امام خمینی(س)» به کوشش محمد بابکی توسط موسسه چاپ و نشر عروج منتشر و راهی بازار نشر شد.
اگر ملاحظه حقیقت «لیلة القدر» شود، «الف شهر» ممکن است کنایه از جمیع موجودات باشد، به اعتبار آن که «الف» عدد کامل است، و مراد از «شهر» انواع است. یعنی، بنیه شریفه محمّدیّه که انسان کامل است از هزار نوع که جمیع موجودات می باشد بهتر است؛ چنانچه بعضی از اهل معرفت گفته است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.