فانی اُچوآ اُچوآ
به عنوان فردی دانشگاهی و بعد به خاطر حرفۀ روزنامه نگاری، به حرکتهای «فمینیسمِ» دهۀ هفتاد و هشتاد تعلق داشتم، تمامی زنان نسل مرا، هم در اروپا و هم در امریکا تحت تأثیر قرار دادند، و در سطوح کلی، تنفر نسبت به مردان و زندگی در هرج و مرج و بی نظمی را به ما آموختند؛ هر زنی در ایجاد قواعد و قوانین اخلاقی که می خواست، آزاد بود.
شغل روزنامه نگاری ام، مرا به موقعیت زنان شرق، علاقه مند کرد، بویژه زنانِ جهانِ مسلمان که به خاطر نفرت غرب به شرق و نفرت به انقلاب اسلامی، از نظر افتاده بودند.
سه شنبه, ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰:۱۳
برگرفته از مقاله ایمان محور کرامت انسان جهانی
قرن بیست و یکم را عصر احیای دین و معنویت دانسته اند؛ چرا که بسیاری از مکاتب حاکم جاذبه خود را از دست داده و اسلام حیاتی دوباره پیدا کرده است. امروزه جهان بیش از هر زمان دیگر، آماده پذیرش دین، معنویت و اخلاق است و سرخوردگی بشر از مکاتب ساختگی عامل اساسی این امر است. امروزه بازگشت جهانی، اندیشه های دینی و افول سکولاریزم، از مهم ترین رویدادهایی است که ایجاد شده اند.
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۵
حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد خمینی
اسلام دین کامل و جامع و جهانشمول است و برای ادارۀ جهان به عنوان آخرین دین عرضه شده است. ما معتقدیم که اسلام می تواند به بهترین شکل جهان را اداره کند. احکام اولیه متکفل این امر است. احکام ثانویه که مسلماً خود از اسلام است برای موارد اضطرار و حل معضل اجتماع و مسلمانان است.
جمعه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۰
نقش زنان در عالم از ویژگی های خاصی برخوردار است، صلاح و فساد یک جامعه از صلاح و فساد زنان در آن جامعه سرچشمه می گیرد. زن یکتا موجودی است که می تواند از دامن خود افرادی به جامعه تحویل دهد که از برکاتشان یک جامعه بلکه جامعه ها به استقامت و ارزش های والای انسانی کشیده شوند.
پنجشنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، نامه ای از یکی از علاقمندان منتشر کرد که حاوی گلایه و سؤالی درباره مشکلات معیشتی مردم از یادگار امام بود.
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی انصاری
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی انصاری که با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران گفتگو می کرد در پاسخ به این پرسش که "روزنامه جوان روز 4 شنبه مصاحبه ای را با جناب اقای شجونی ترتیب داده که در آن مطالبی علیه جنابعالی ، بیت حضرت امام و مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام مطرح شده است .
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴
دکتر کریم زارع
من امام را جزو تأثیرگزارترین انسان های تاریخ زمان خودمان می دانم، همان طور که حضرت محمد (ص) تأثیرگزارترین انسان تاریخ از ابتدا تا کنون است . امام (س) هم ولایت فقیه را نوشتند و هم عمل کردند، خیلی ها مطلب نوشتند، ولی نتوانستند خودشان اجرا کنند، امام هم ولایت فقیه را نوشتند، و هم عمل کردند، و جالب این است که شباهت عجیبی به پیامبر عظیم الشأن دارد. ده سال پیامبر عظیم الشأن در مدینه منوره حکومت اسلامی تشکیل داد، و امام هم حدود ده سال خودشان حکومت را اداره کردند و تمام تلاششان را کردند، بنابر این من ایشان را ضمن احترام به تمام علمایی که بعد از ائمه ی معصومین آمدند، جزو تأثیرگزارترینشان در بعد اجتماعی و جهانی می دانم.
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸
گشت و گذاری در خمین، زادگاه رهبر آزادگان جهان
در شهر کوچک خمین تنها یک در بر روی مردم باز است. تنها یکجا ملجأ محرومان است و دلها فقط در یک خانه آرام می گیرد و آنجا جایی جز بیت و منزل حاج آقا مصطفی خمینی نیست. خانه ای قلعه مانند که در پس دروازه محله سادات در شرق خمین واقع شده است، خانه ای نه چندان بزرگ که دو برج بلند در شمال و مشرق آن چشمها را به سوی خود می خواند.
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۳
.jpg)
محکومیت این حادثه قطعی است. نکات بسیار حساسی که در بعضی از این نوشتارها وجود دارد که در خور کمال توجه و دقت است.در اعلامیه بعضی از علمای بزرگ این اهانت و جریان زاییده افکار منافقان و محرکین این جریان دشمن نظام وانقلاب معرفی شده اند.جالب توجه است هر چند آن هیاهو و جنجال در سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی از قول مقام معظم رهبری به وسیله عده ای معدود صورت گرفت اما محرکین قطعا (در بیان آیت الله راستی کاشانی) از منافقین اند که این عده معدود را اغفال و در مقابل اسلام و نظام اسلامی قرار داده اند. ما از بررسی آراء مراجع و علما حوزه مقدسه علمیه به این نتیجه می رسیم که این ظلم آشکار(در بیان آیت الله جوادی آملی)که به وسیله جمعی اندک(در بیان مقام معظم رهبری، آیت الله وحید خراسانی،آیت الله مظاهری،آیت الله محقق داماد،آیت الله راستی کاشانی،آیت الله ملک حسینی،آیت الله مبشر کاشانی)انجام گردید باید جبران گردد(آیت الله صافی گلپایگانی و دیگران)و به نظر می رسد آن چه در درجه اول اهمیت است و خود بازدارنده از تکرار موارد مشابه در آینده است شناخت عاملین اولیه و محرکین این جریان است و این شناسایی برای هموار نمودن مسیر انقلاب اسلامی ضروری است.
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱
بازنویسی خاطره خانم دکتر طباطبایی از ورود حضرت امام به قم در دهم اسفند 1357
گویی شهر همه یک چشم شده بود و آن چشم هم همه انتظار و چه انتظار شیرینی! چشمها همه پر التهاب بود و دردمند، دردمند از درد فراقی چندین ساله و گونه ها عطشناک اشک شوق، شوق حلاوت دیداری به شیرینی عشق و محبت و عشق را هیچگاه نمی شد اینچنین واضح و مجسم دید.
سه شنبه, ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۵
دکتر زهرا مصطفوی
تصاویر زنان و فرزندانی که قربانی جنون رژیم صهیونیستی شده اند این سؤال را به ذهن می آورد که باید چه کرد؟ و اگر نظام بین الملل به دلیل مشارکت در ایجاد و استمرار این رژیم از جنایات آنان حمایت می کند، جوامع جهانی برای تغییر این واقعیت چه باید بکنند؟ ... راه خروج از این بن بست 66 ساله چیزی جز راه امام خمینی نیست.
دوشنبه, ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۲۵
امام راحل عرفان را جدای از حضور در صحنه های مختلف اجتماعی نمی داند، بلکه آن را وسیله ای برای تحوّل و اصلاح جامعه و مردم معرفی می کند و عارف واقعی را کسی می داند که انگیزۀ او الهی باشد. آنچه سلوک عرفانی امام(س) را از ویژگی خاصی برخوردار می نماید، طی نمودن سفرهای چهارگانۀ معنوی که به صورت کامل است؛ به گونه ای که ایشان را از سایر عارفان ممتاز ساخته بود.
دوشنبه, ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۱
سیف اللّه صرّامی
تلازم مردم سالاری با رعایت حقوق مردم، نیازی به بحث و استدلال ندارد. این تلازم مخصوصاً در دموکراسی و مردم سالاری مورد نظر اسلام و امام خمینی(س) روشن تر است؛ چرا که در عین حال به همه جنبه های این حقوق که برخاسته از انسان شناسی دقیق و همه جانبۀ اسلام است توجه کامل دارد.
دوشنبه, ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰:۳۱
دکتر محمد حسن جمشیدی
امام خمینی نیز بر اساس نگرش خود نسبت به جهان هستی و جایگاه انسان در آن و نقشی که به او محول شده و هدفی که سیاست معطوف به آن است به تقسیم بندی یا بیان انواعی از سیاست می پردازد. انواع سیاست مورد نظر ایشان عبارت است از: 1ـ سیاست شیطانی؛ 2ـ سیاست حیوانی؛ 3ـ سیاست الهی.
دوشنبه, ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰:۳۰
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی
شنبه, ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸
شنبه, ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
شنبه, ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸
حضرت امام در اوج قدرت نظام ستم شاهی، افشاگر روابط پنهان رژیم شاه و اسرائیل بود و مقابله با خطر اسرائیل برای جهان اسلام را بسیار جدی و پیگیرانه دنبال می کرد. امام خمینی اولین مرجع تقلید و پیشوای بزرگ مذهبی بود که مجوز حمایت از مبارزان فلسطینی از محل وجوهات شرعی و زکات و صدقات را صادر نمودند.
سه شنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴
من از خدای تبارک و تعالی خواهانم که روابط ما با همۀ دولتها و ملتها روابط حسنه باشد، تا اینکه ملت ما بتواند خودش مستقلاً در سرنوشت خودش دخیل باشد و کسی نتواند دخالت در امور داخلی ما بکند.
دوشنبه, ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶
آیت اللّه سید محمدحسین فضل اللّه
شاید با اطمینان بتوان گفت که دستاورد بزرگ امام در سطح دعوت عملی، این بود که درست در زمانی که اسلام در عرصۀ سیاسی و فرهنگی جهان در انزوا به سر می برد، توانست همۀ جهان را با اسلام تکان دهد، و اسلام را در عقول و قلوب جهانیان وارد کند و آن را امری علمی و عملی نشان دهد.
یکشنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰:۰
سیدحمید روحانی
من به جمیع دوَل اسلام و مسلمین جهان، در هر جا هستند، اعلام می کنم که ملت عزیز شیعه از اسرائیل و عمال اسرائیل متنفرند، و از دولتهایی که با اسرائیل سازش می کنند متنفر و منزجرند. این ملت ایران نیست که با اسرائیل منفور در حال سازش است؛ ملت ایران از این گناه بزرگ بری است.
یکشنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰:۰
برگرفته از تبیان صدور انقلاب
ما از اول گفتیم می خواهیم انقلابمان را صادر کنیم. صدور انقلاب به لشکرکشی نیست، بلکه می خواهیم حرفمان را به دنیا برسانیم که یکی از آن مراکز، وزارت امورخارجه است که باید مسائل ایران و اسلام و گرفتاری هایی که ایران از شرق و غرب داشته است، به دنیا برساند و به دنیا بگوید که می خواهیم این گونه عمل کنیم.
شنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸
چهارشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰:۵۰
آغاز ثبت نام
پرتال امام خمینی (س) به منظور آشنایی نسل جوان با پیام جاوید بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، دوره آموزش مجازی وصیت نامه امام خمینی (س) را توسط استاد ارجمند سرکار خانم دکتر طباطبایی برگزار می نماید.
سه شنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۲
سید حسن نصرالله
اهتمام و توجه امام رضوان الله علیه به فلسطین و قدس از اوایل حرکت او و پیش از انقلاب اسلامی بود. این اهتمام تا تشکیل دولت و ارتحال او ادامه داشت. نه چالش های روزهای انقلاب، نه چالش های روزهای تشکیل دولت ، نه انواع خطرها و تهدیدهای بین المللی و منطقه ای... در موضع امام خمینی درباره مسئله فلسطین، قدس و اسرائیل ذره ای تغییر ایجاد نکرد. ایشان معتقد بودند که مسئله فلسطین و قدس مسئله محوری، عقیدتی و راهبردی است نه موضوعی برای چانه زنی، نشان دادن تاکتیک و بازی. همچنین باید یادآور شوم که امام خمینی (س) دعوت کننده همیشگی برای وحدت، تقریب (نزدیکی)، همکاری، تشریک مساعی، تکامل بین مسلمانان و نیز بین مستضعفان در دایره گسترده تر از دایره مسلمانان بود.
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸
خاطراتی از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی
حضرت امام خمینی دستور داده اند تا سربازان و ارتشیها فرار کنند و در خدمت رژیم ظالم شاه نباشند. امّا امکان فرار نبود و پادگان به شدت محافظت می شد، تا این که یک روز ما را برای سرکوب مردم به تهران منتقل کردند. این خود بهترین فرصت برای فرار از دست فرماندهان ظالم ارتش شاه بود. در اولین فرصت به همراه عده ای از دوستانم فرار کردیم.
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۰
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴
امام به بحث عدالت و موانع آن در جهان، به شکل عینی و مصداقی پرداخت. ایشان به دنبال ارائه یک نظریه آرمانی و غیرکاربردی نبود، بلکه به طرح مباحث عملی و ایجاد تحول در وضعیت عدالت در جهان امروز پرداخت. از دیدگاه امام خمینی، بخش عدالت اقتصادی، رابطه تنگاتنگی با عدالت فرهنگی و سیاسی داشت. در تحول اقتصادی، اعتلای معنوی انسان ها در کنار ترقی مادی، سبب ایجاد اقتصاد سالم همراه با استقلال و امنیت و توزیع عادلانه ثروت می شود.
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷

به مناسبت سالروز شهادت بانوی بزرگ اسلام
اشک ببار که نگار من در ظلمت شب آرمید. باد صبا پیام رسان هجرت تلخ جانان شد تا مریدان در سوگ نشینند و بر خاک مدینه بوسه زنند.
منادی از کین بی مهری ها خبر داد؛ از حدیث عروج بانویی که عالمیان تاب دیدار حزنش را نداشتند. جبرئیل بر او نازل می شد تا با روایت مصحفش، از دلتنگی او بکاهد. ( صحیفه امام؛ ج 20، ص4)
کوثری که از چشمه های زلال و صاف معرفت قرآن وضو می گرفت و با اشتیاق در خلوت حضور یار، عبادت عاشقانه را به رخ می کشید.
طاهره ای که با عمل خالصانه، روح سبز پرهیزگاری را معنا می بخشید.
صدیقه ای که زیباترین سمفونی عاشقانه بندگی حضرت حق را از پدر می آموخت.
لیله مبارکه ای که ترجمان شرافت عفاف گردید.
نو عروسی که در شب وصال مفسر آیۀ "لَنْ تَنٰالُوا الْبِرَّ حَتّیٰ تُنفِقُوا مِمّٰا تُحِبّونَ" شد.
ای شمع خانه علی (ع) که غربت و رنج همسر را به تنهایی بر دوش کشیدی؛
ای مادر مهربان که تربیت یافتگانت تجلی تمام قدرت حق شدند؛
ای شأن نزول "هل اتی"؛
ای تمام هویت انسانیت و افتخار عالم وجود؛
ای دلنواز یتیمان و فقیران؛
ای بانوی بیت الاحزان؛
ای ترجمان خطبه مظلومیت؛
ای بانوی سفر کرده، با غروب غمگینت، در برکه اشک نهال بیعت با تو را می کاریم.
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳
آیت اللّه شیخ محمدمهدی شمس الدین
پیروزی انقلاب اسلامی، به منزلۀ پیروزی حقیقی مفهوم امت اسلامی است؛ از این جهت که، این مفهوم حیات دوباره یافت و نقطۀ آغازی بود که مفهوم جدید امت بر اساس اندیشه و عقیده پا بگیرد، نه بر اساس فکر غربی و فکر قومیت ها.
شنبه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۹:۰