
رشته های مختلف ژیمناستیک :
حرکات زمینی؛ کل زمین و فضای موجود در این رشته برای انجام حرکات زمینی مورد استفاده قرار می گیرد . سالتوس های مختلف ، حرکات چرخشی و پیچشی و فرود های متعدد به عنوان موارد امتیاز آور در این رشته می باشند .
حلقه ثابت : این حلقه ها باید به طور کامل ثابت و تحت کنترل باشند . شخص ژیمناست کار باید به طور کامل و ثابت ، تعادل خود را برای نمایش حرکات زیبا در این حلقه ها حفظ کند .
پرش : ارتفاع و کل مسافت طی شده و شتاب ژیمناست کار به طور کلی موارد مورد امتیاز و مطرح در این رشته می باشد . شخص ورزشکار ، پرشی با حرکت آکروباتیک در هوا انجام می دهد و یک فرود ثابت و تعادلی باعث ایجاد جلوه در حرکت او می شود .
میله پارالل : تاب خوردن و پرواز از قسمت های مهم این رشته می باشد . مشکل ترین قسمت در انجام حرکات در این رشته ، زمانی است که فرد ژیمناست کار برای انجام حرکت و جابجایی در قسمت جلو و پشت سالتوس باید میله ها را رها کند .
حرکات خرک : این رشته یکی از دشوارترین بخش حرکات دسته و جا به جایی دست ها به همراه حرکات پیچیده بدن روی خرک می باشد . این موقعیت به ژیمناست کار این امکان را می دهد که به طور فوق العاده ای از یک پرتاب به چرخش دیگر بدن خود را موج دهد .
میله های افقی : میله های افقی یا میله ارتفاع به عنوان یک رشته مهم برای نمایش میزان مهارت شخص ژیمناست کار به حساب می آید .
دوست نوجوانان
سال پنجم/ شماره 18 پیاپی 230 / 24 مرداد 1388
مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 230صفحه 13