اهلی شدن گربه ها
مدارک زیادی به دست آمده که نشان می دهد گربه ها از هزاران سال
پیش اهلی شده اند و نژادهای گوناگون بسیاری از گربه های امروزی در هزاران سال پیش
هم وجود داشته. مثلاً نژادهای آسیایی و آفریقای جنوبی از سالهای خیلی دور وجود
داشته اند. مصریهای اولیّه، چینیها از
حدود 5000 سال پیش
به زندگی با گربه ها
خو گرفته بودند و
آنها را اهلی کرده
بودند.
گربه های مو بلند
ویژگی اصلی گربه های مو بلند. همانطور که از نامشان پیداست،
موی بلند آنها است. موی این گربه ها، ابریشمی لطیف و بلند
است و حالت کرک مانند ندارد. صورت گربه های مو بلند گرد
است و اطراف کردن و دمشان از موهای پرپشت و بلند پوشیده شده است.
گربه های مو بلند، اغلب پاهای کوتاهی دارند این
گربه ها رنگ، پوستهای متنوعی دارند مثل:
گربه های سیاه مو بلند: موی این گربه ها یک دست سیاه و
براق است و چشمهای مسی با نارنجی دارند.
گربه های سفید مو بلند: این گربه ها با سه رنگ چشم مجزا
از هم تشخیص داده می شوند. این سه رنگ، عبارتند از نارنجی،
آبی و سبز آبی
گربه های کرم رنگ مو بلند: این گربه ها، از گربه های
محبوب جهان هستند که با رنگ مسی چشمشان، آدم را مسحور
می کنند.
گربه های دودی موبلند: صورت و سر این گربه ها تیره تر از
بقیة بدنشان است و چشمانی نارنجی رنگ دارند.
به جز این گربه ها به گربه های نقره ای، قهوه ای، سرخ مو
و چین چیلا هم می توان
اشاره کرد.
شیرینی زبان گربه!
مواد لازم:
کره 150 گرم (روغن نباتی جامد 100 گرم)
آرد سفید گندم 120 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
کره و پودر قند و وانیل را مخلوط می کنیم و یکی از تخم
مرغ ها رابه آن اضافه می کنیم. می زنیم تا خوب مخلوط
شود. سپس تخم مرغ دومی را اضافه می کنیم و باز خوب
می زنیم و در آخر کار آرد را کم کم می ریزیم. ته سینی
شیرینی پزی را کمی چرب می کنیم و آرد می پوشیم و خمیر
را در قیف ساده می ریزیم و به صورت لوله های باریک و با
فاصله در سینی می ریزیم و بعد فر را با حرارت 300درجه
فارنهایت گرم کرده و سینی را در آن قرار می دهیم تا مدّت
20دقیقه پخته شود.
مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 60صفحه 16