دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
اسلام، انسان جهانی را نیک سرشت، دارای کرامت، عاقل، اهل علم و تفکر، مؤمن، خیرخواه و متعهد، هدفدار و عدالت خواه می داند. انسان جهانی از نگاه اسلام هم در دنیا زندگی کرده و به توسعه و آبادانی آن می پردازد و هم جهت گیری الهی داشته و به تکامل معنوی خود نیز می پردازد. اصول و محورهای اساسی اسلام برای تنظیم شیوه زندگی و برنامه ریزی برای حیات پاک عبارت است از: عدالت، معنویت، عقلانیت و محبت.
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
فصلنامه فرهنگی، هنری، سیاسی و اجتماعی «حضور» با مطالب، مصاحبه ها، مقالات علمی، اخلاقی، تاریخی، اجتماعی و ادبی متنوع ویژه زمستان 95 منتشر شد.
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
تبیان عنوان کلی مجموعه آثاری است که در هر مجلد از آن مواضع و رهنمودهای حضرت امام خمینی (س) دربارۀ موضوع خاص، گردآوری و منتشر شده است.
محتوای آثار حضرت امام (صحیفه امام و کتابهای ایشان)، در موضوعات گوناگون فیش برداری شده و فیشهای هر موضوع محتوای مجلدات این مجموعه را تشکیل می دهند.
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۶
شماره های جدید مجلات دوست خردسال، کودک و نوجوان ویژه اسفند ماه 95 توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) منتشر شد.
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۸
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۶
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۲
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۵۸
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۵۶
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۳۰
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۸
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۵
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۳
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۲
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۹
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۸
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۶
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۳
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۱۱
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۹
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۷
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۵
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۴
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۰
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۷
دوشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۸:۵۵