شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۱
من آنچه که لازم است به طور نصیحت به آقای رئیس جمهور و به همه دست اندرکاران جمهوری اسلامی از لشکری و کشوری عرض کنم این است که آنچه که به سر انسان می آید از خیر و شر، از خود آدم است. آنچه که انسان را به مراتب عالی انسانیت می رساند، کوشش خود انسان است و آنچه که انسان را به تباهی در دنیا و آخرت می کشد، خود انسان و اعمال خود انسان است.
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲
از دیدگاه امام(س)، اقتصاد اسلامی نه سرمایه داری است و نه کمونیستی یعنی هیچ کدام از این دو مکتب مشروعیت ندارند.موضوع مالکیت فردی که محل نزاع این دو دیدگاه است در حد معقول و مشروع در اسلام وجود دارد و خیلی هم گسترده است و محدود به آنچه سوسیالیستها می گویند نیست. در اصل اسلام، محدودیت مالکیت فردی تنها بر اساس رعایت حلال و حرام و مشروع و نامشروع است، این حد مشروعیت، کنترل شدیدی در ثروت از لحاظ کمی و کیفی بوجود می آورد.
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۵۷
مجید قاسمی
حرکت و تلاش وسیعی می بایست در طول زمان به عمل آید تا از یک طرف زمینه های تئوریک اقتصادی اسلامی به درستی مشخص و روشن شود و امکان تحقق و جایگزینی آن با وضعیت فعلی فراهم گردد، و مقابله با واقعیات برونی تغییرات و تحولات لازم را پذیرا شود؛ و از طرف دیگر در سایر زمینه های اجتماعی به صورت موازی و همزمان چنین تحولاتی در جنبۀ جایگزینی کامل ارزشهای اسلامی صورت گیرد، تا این پدیده ها به صورت هماهنگ و مکمل یکدیگر عمل کنند، و حرکت تکاملی در رشد و توسعۀ جامعه را دچار اختلال ننماید.
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۸:۵۳
پنجشنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
فرازی از صحیفه امام
گاهی که وقایع روز عاشورا را از نظر می گذرانم، این سؤال برایم پیش می آید که اگر بنی امیه و دستگاه یزید بن معاویه تنها با حسین، سر جنگ داشتند، آن رفتار وحشیانه و خلاف انسانی چه بود که در روز عاشورا با زنهای بی پناه و اطفال بیگناه مرتکب شدند؟ بچۀ خردسال چه تقصیر داشت؟ زنها چه تقصیر داشتند؟ نظرم این است آنها با اساسْ سروکار داشتند، بنی هاشم را نمی خواستند، بنی امیه با بنی هاشم مخالفت داشتند، نمی خواستند شجرۀ طیبه باشد. همین فکر در ایران [وجود] داشت.
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۱
عبدالرحیم اباذری
ناگهان ده ها نفر با چوب و چماق به جان طلاب افتاده و زد و خورد شروع شد. دست و سر و پا بود که می شکست. خون از سر و صورت طلاب جاری شده بود. درب حجره ها را شکسته و اگر طلبه ای پناه گرفته بود، او را بیرون کشیده و اثاثیه حجره اش را، حتی کتاب ها و قرآن ها را به داخل حیاط مدرسه فیضیه پرتاب می کردند. حیاط از لحاف، پتو، زیلو، عبا و عمامه های خونین طلاب پر بود. دسته ای از کماندو ها رفته بودند و دسته دیگری که تازه نفس بودند به مدرسه هجوم آوردند. گاهی برخی حجره ها چندین بار مورد هجوم مهاجمان قرار می گرفت.
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۳
معرف حضرت صادق(ع) بعد از اینکه خود پیغمبر معرف است، خود وجودش معرف است. این فقهی است که با زبان ایشان بسط پیدا کرده است که برای احتیاج بشر از اول تا آخر، هر مسئله ای پیش بیاید، مسائل مستحدثه، مسائلی که بعدها خواهد پیش آمد، که حالا ما نمی دانیم، این فقه از عهده جوابش بر می آید و هیچ احتیاج ندارد به این که یک تأویل و تفسیر باطلی بکنیم.
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۲۰:۰
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۴
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۹
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۶
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۸
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۵
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴
بمناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)؛
در نتیجه تلاش مسئولانه آن حضرت برملازمت رهبری اجتماع با ویژگی های علمی و فضایل معنوی و عدالت تأکید شده و یک بار دیگر اسلام با نهایت صلابت جلوه گر شد. به گونه ای که دانشمندان و باورمندان هر عصری به احترام آن حضرت سر فرود آورده اند.
چهارشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶